Klinika chirurgii jednego dnia

W klinice miłam przeprowadzony zabieg konizacji szyjki macicy. Jestem pod ogromnym wrażeniem wysokiego poziomu świadczonych tam usług. Bardzo profesjonalna opieka ze strony lekarza, przesympatycznych pielęgniarek i personelu bloku operacyjnego. Bardzo dziękuję !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Klinika chirurgii jednego dnia

Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona,że trafiłam na tak dobry szpital jednego dnia. Miałam operację artroskopii kolana. Operował znakomity dr Paweł Król, który bardzo był sympatyczny, serdeczny dla pacjenta a obsługa pielęgniarska znakomita. Cała przychodnia- szpital jednego dnia jest super. Jeśli mnie coś spotka podobnego to tylko tu na Dąbrowę
chciałabym się dostać. Wg mnie może miałam takie szczęście z rejestracją,wizytą u lekarza, kontroli lekarskiej czy zdjęcia szwów nie mam żadnych uwag. Nawet zabiegi rehabilitacyjne są tu na miejscu.

Polecam już wszystkim moim znajomym ten szpital jednego dnia , bo mało kto z Gdyni wie o tej dobrej placówce medycznej. Żeby tak było w innych szpitalach czy przychodniach. Najwyższe słowa uznania.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0