Klinika de Lux

Będę szczery: Obsługa bardzo mile mnie zaskoczyła - wszyscy mili, rozmawiają, wyjaśniają wszytko. Również wyposażenie jest nowoczesne. Ale nie niestety nie skorzystam już usług tel kliniki. Dlaczego? Powodem są kosmiczne ceny. Np. Za leczenie kanałowe jednego zęba (4 kanały) liczą sobie ponad 1200zł. W sumie za leczenie jednego zęba chcieli ode mnie 2500zł (i zaznaczam, że nie była to koronka ani nic mega poważnego). Jednym zdaniem: Polecam ludziom, dla których takie koszty nie są straszne. Dla mnie i chyba dla większości ludzi - za drogo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Klinika de Lux

To chyba jakiś żart, albo czarny PR... Zapłaciłeś 1200zł za 4 kanały i co 1300zł za plombę?? no bo piszesz że korony nie robili. Zwykła ściema.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Klinika de Lux

Bardzo dobra klinika, naprawdę wysoki standard, lekarzy mają świetnych i sprzęt nowoczesny, obsługa wiadomo że miła, fachowa itp. tak jak powinno być. Co do cen to jak dla mnie są ok, chodzę do nich już 4 lata i jestem zadowolony, jak chcecie być pewni to zadzwońcie do nich sami i zapytajcie ile kosztuje dany zabieg a nie sugerujcie się tymi bzdurami które tu ktoś wypisuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0