Klinika telefonów

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdynia, Wzgórze Świętego Maksymiliana

Andrzej - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta i super ceny Andrzej Anita - ocena (1) Super serwis!!! Anita Magdalena - ocena (1) Świetne usługi, wracam już któryś raz z rzędu. Dobrej jakości materiały i... Magdalena
Mateusz - ocena (1) Wszystko super! Profesjonalna i miła obsługa. Polecam i pozdrawiam! Mateusz Jonathan - ocena (1) Najlepszy serwis !! Jonathan Bartek - ocena (1) Świetna obsługa i super serwis. Umieją doradzić, szybko działają, są chętni... Bartek Paweł - ocena (1) Witam wymieniłem cały ekran w moim iPhone 15 . Robota została wykonana bardzo... Paweł Lukasz - ocena (1) Szybko i tanio. Ekran wrażliwy na dotyk nawet z folia Lukasz Piotr - ocena (1) Naprawa iPhona Xs max poszła sprawnie i szybko. Polecam ten serwis! Piotr Arek - ocena (1) Szybko,profesjonalnie i niedrogo. Polecam Arek Patrycja - ocena (1) Super! Polecam! Patrycja Marcin i Wiesiek - ocena (1) Nie wiem jak zaczac nawet, Pan Mariusz pomogl mojemu tacie z problemem jego... Marcin i Wiesiek Basia - ocena (1) Profesjonalne podejście do Klienta.Wycena telefonu na miejscu i finalnie... Basia Katarzyna - ocena (1) Moj iphone został odratowany po zalaniu w toalecie. Straciłam już wiarę w... Katarzyna Bartas - ocena (1) Super serwis, wymienili szybkę tak sprawnie, że mój telefon znów wygląda... Bartas Piotr - ocena (1) Szybka i fachowa naprawa mojego Samsunga s23 ultra. Przelotem w Trójmieście... Piotr Mirka - ocena (1) Miła obsluga,profesjonalna naprawa.Polecam Mirka Aga Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam szczególnie jezeli chodzi o wymiane wyswietlaczy ,... Aga Agnieszka Aleksy - ocena (1) Polecam.Wyniana wyświetlacza w ciągu 1 dnia i mój samsung wyglada jak nowy a... Aleksy Damian - ocena (1) Jest wporzo telefony żyją i mają się dobrze Damian