Klinika telefonów

Serwis i naprawa telefonów komórkowych

Gdynia, Wzgórze Świętego Maksymiliana

Paweł Treder | Treder Advisory - ocena (1) Mariusz jest niesamowitym człowiekiem rzadko spotyka się dziś tak uczciwe i... Paweł Treder | Treder Advisory Aniela - ocena (1) Dziekuje za pomoc w konfiguracji czytnika linii papilarnych. I przede... Aniela Arkadiusz - ocena (1) Lutowanie podzespołów przebieglo sprawnie i w dobrych pieniądzach Arkadiusz
Trader - ocena (1) Nasza firma korzysta z usług kliniki telefonów od dłuższego czasu... Trader Agata - ocena (1) Naprawa przebiegła bardzo sprawnie a o każdym kroku byliśmy informowani na... Agata Rafał - ocena (1) Diagnoza mojego zegarka Garmin vivoactive 4S przebiegła nadspodziewanie... Rafał Agata - ocena (1) Wszystko szybko sprawnie i profesjonalnie Agata Marcin - ocena (1) Polecam, dobry serwis, terminowo realizowane naprawy, super kontakt z... Marcin Krzysztof - ocena (1) Trafna diagnoza, szybka naprawa i telefon jak nowy.Rekomendacja kolegi z... Krzysztof Kamil - ocena (1) Wszystko rewelacja polecam Kamil Kasia - ocena (2) Wszystko super. Telefon znowu działa. Polecam Kasia Radek - ocena (2) Naprawdę profesjonalna i konkretna obsługa. Szybko, konkretnie, fachowo i bez... Radek Eryk - ocena (1) Bardzo sprawna i rzetelna obsługa. Byłem informowany na bieżąco o każdym... Eryk Krzysiek K. - ocena (2) Świetny serwis wymiana baterii w iPhone 15 Pro Max przebiegła szybko,... Krzysiek K. Maciej - ocena (2) Pan Mariusz to prawdziwy fachowiec. Masz jakikolwiek problem z telefonem, to... Maciej Leszek - ocena (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Miejsce godne polecenia. Leszek Anna07 - ocena (1) Byłam dziś, mój tel naprawiony w godzinę. Miła obsługa dobre ceny. Polecam Anna07 Łukasz - ocena (1) Super miła obsługa i mega szybko przyklejona folia na telefon. Polecam :) Łukasz Grażyna - ocena (1) Super , jestem bardzo zadowolona . Szybko i profesjonalnie . Polecam Grażyna Karolina - ocena (1) Polecam z całego serca , ️ pan zna się na rzeczy i do tego super ceny ! Karolina