Re: Kłosowo
Pomarańczka
(20 lat temu)
stary wątek :Re: OBJAZD PO LOKALACH NA WESELE :)...MOIM ZDANIEM...
Autor: Wera25 08-04-2006 17:50 wyślij odpowiedź
A ja polecam salę bankietową w Kłosowie! Bardzo ładna duza sala, szeroki wybór menu (dwie kucharki do wyboru) malowniczo usytuowana - mozna zrobić fajne zdjęcia w pleneże, przy sali duży ogród ze stawem i nad wszystkim czuwa ochrona! Byłam tam kilka razy na weselu i bardzo mi się podoba! a oprócz tej sali to "Orchidea" w Chwaszczynie jest godna polecenia (ładna sala, bardzo dobra obsługa i pokoje do wynajęcia) a dobre jedzonko mają też na sali w Kczewie! :)
A co do sali "Tereska" to na mnie nie zrobiła ona większego wrażenia!
Re: OBJAZD PO LOKALACH NA WESELE :)...MOIM ZDANIEM...
Autor: Jusia* 08-04-2006 18:04 wyślij odpowiedź
Wera25 a masz jakieś namiary na tą salę w Kłosowie i Chwaszczynie? Jeśli tak bardzo bym prosiła - z góry dziękuję i pozdrawiam!
Autor: Wera25 08-04-2006 18:34 wyślij odpowiedź
Mam namiary do Kłosowa: (058) 552-83-97, 0603-61-00-77
Autor: Jusia* 08-04-2006 18:45 wyślij odpowiedź
serdeczne dzięki :-) a nie wiesz czy mają swoją stronkę?
Autor: Wera25 08-04-2006 18:55 wyślij odpowiedź
nie wiem, ale na wizytówce nie podali. Najlepiej po uprzednim telefonie do nich podjechać se tam w jakąś sobotę tak około południa kiedy już wszystko jest gotowe na wesele i obejrzeć! ja polecam!
Autor: Jusia* 08-04-2006 19:37 wyślij odpowiedź
No dobra wiem, że jestem marudna ;-) ale może masz na tej wizytówce adresik? Niedługo planuję taki objazd po lokalach więc zbieram informację!!! także jakbyś mogła coś więcej napisać...
Autor: Wera25 08-04-2006 19:40 wyślij odpowiedź
konkretnego adresu nie mam ale powiedz skąd pojedziesz to postaram ci sie przybliżyć to miejsce
Autor: Jusia* 08-04-2006 21:41 wyślij odpowiedź
Moge jechać z Gdyni albo z Gdańska chociaż chyba lepiej z Gdyni bo to chyba blizej coś mi się wydaje mam nadzieję, że jakoś łatwo tam trafić :-) już z góry dziękuję, za wskazówki i pozdrawiam cieplutko!!!
Autor: kaska_23 09-04-2006 14:10 wyślij odpowiedź
witam ja moge wam polecic sale w Karczmie w Kczewie,byłam tam na kilku imprezach i jest rewelacyjnie,duza sala ,przejrzysta,elegancka,pani szefowa super miła i wszystko mozna z nia ustalic,a sala w Kłosowie tez fajna ja bede miała tam wesele 14 czerwca:)
Autor: Wera25 09-04-2006 14:14 wyślij odpowiedź
Jusia - sala w Kłosowie, jak pojedziesz od Gdyni to na trasie do Żukowa przed Miszewem w prawo odchodzi ulica na Tokary, mijasz Tokary, jedziesz dalej prosto, mijasz Czeczewo i następna wioska to Kłosowo, tam juz zauważysz salę bo jest przy ulicy a jak nie to zapytaj i każdy Ci ją wskaże tam. :)
Autor: Jusia* 09-04-2006 18:00 wyślij odpowiedź
Bardzo dziękuję za informacje!!! Napewno sprawdzę :-) pozdrawiam cieplutko!!!
0
0