Lokal jest ogolnie OK. (1) Lokal jest ogólnie mówiąc ok. Toaleta utrzymana w porządku, muzyka ok, klimat... Chłopak czy ten club jeszcze istnieje? (1) Byłem kiedyś chyba na samym poczatku i nie wiem czy jeszcze jest otwarty?było... r JEST FANTASTYCZNIE I MIŁO !!! (2) Pomimo, iż nowopowstały klub znajduje sie w samym centrum Sopotu ceny mnie... Stefuśś
mila atmosfera (1) spodobal mi sie klimat lokalu oraz bardzo queerowa muza,szkoda ze malo... gosc Nowo rozkręcająca się trójmiejska perełka? (1) Minusów jest mniej więc na początek: Brak kontroli przy wejściu i za duża... NS agata216@o2.pl - opinia (1) Ogólnie nie za bardzo rozkręcona impreza. agata216@o2.pl ... (1) Miejsce przyjemne, choc mam wrażenie, że robi się coraz większy bałagan.... Marek marsylia - opinia (1) Klub spoko,ludzie ok,ceny ok,muzyka zazwyczaj ok, jest miło,najlepsze... marsylia natalijka - opinia (1) miejsce mojej cotygodniowej rozpusty;) powaznie, bardzo fajne, klimatyczne,... natalijka rozczarowanie (1) majówka w 3-mieście... wybór lokali niewielki, ale Camel okazuje się porażką.... Krzysiek ;-) (1) Kameralny klubik, wystrój ok! Świetna muzyka (uwielbiam soboty bo wtedy jest... Darx i Mike ok (1) klub fajny. brakuje jednak klimatu typowego dla pompona - jednakze jest... gay Beznadzieja (1) 1. Blizniaczki, znane m.in. z F.....To dzieki nim towarzystwo w klubie jest... Darek SUPER (1) Swietna atmosfera. Klub naprawde godny polecenia. DJ tez pomalu sie rozkreca.... Boom w sumie (1) tak jest ze pobawić sie mozna ,obsługa ok ale kilka spraw niedogranych... del rewelacja! (1) Wreszcie Magda wróciła! Świetny klub, w świetnym miejscu i zkapitalną... ToM