Przerwa świąteczna 19.12 - 02.01 (2) Uważam, że to wielkie nieporozumienie, żeby kino było zamknięte przez 15 dni... Kinoman super (2) coś dla koneserów filmów, kino bez popcornu i jego smrodku.przychodza ci,... mi izm - opinia (1) Świetne kino, filmy bez reklam, bez popcornu, bez ludzi siorbiących Colę,... izm
Uwielbiam to kino :) (1) W ostatnim czasie nie tylko poprawił się komfort ogladania (niestety w zime... Karol 100 % dobrego klimatu (1) Prawdziwe kino. Niezapomniany klimat sprzed lat. K. Tam sie nie da wysiedziec (2) Byłam wczoraj w klubie filmowym na filmie. Niestety nie mogłam sie skupić na... Geri Prawdziwe kino! (1) bez popcornu, trochę na uboczu, fotele może nie za miękkie ale kulturalnie... J kino ideał (1) Jeśli chcesz oglądać ambitne kino w spokoju, to chyba nie ma lepszego miejsca... gyamtso dla masohistów (2) PO PROSTU KOSZMAR, CIEMNO, DUSZNO, NIE MA KOMU ZGłOSIĆ PIEKIELNEGO ŻARU NA... Paweł super kino (1) super kino z prawdziwym klimatem bez popcornu i coli bez reklam które trwają... Piotr DeKaeF jakich mało! (1) Na progu stoczni i Ucha....Jest takie miejsce.... Gdzie Pani od biletów ze... MM Kino studyjne dla oldschoolowców (1) Sąsiedztwo kina industrialne z okna widac żurawie portowe. Sala... Gośka IDZIE W DOBRYM KIERUNKU (1) POD WZGLĘDEM INFRASTRUKTURY I NIE GONMY MŁODZIEŻY W RÓZNYM WIEKU ZE... RAF Warto ! (1) Oczywiście kino nie nadaje się do oglądania każdej produkcji, ale nie którym... Zieniu Małe kino, wielki repertuar :) (1) Klub filmowy - czyli masa swietnych filmow zarowno nowszych jak i starszych,... m Moze byc lepiej (1) Za duzo starych albo slabych polskich filmow, za malo kina swiatowego,... Marian