MASAKRA (1) Nie polecam!!!!! To co pan Adam zrobił z moimi włosami jest okropne. Tak... Dżoana polecam (1) Miła, profesjonalna obsługa, przyjemna atmosfera, Pani Łucja super wykonuje... Aga Miło i profesjonalnie (1) Łucja robi najlepsze paznokcie a wlosow nie daje nikomu tylko Adamowi;) a na... Annak
pedi i mani u Lucjii polecam (1) serdecznie polecam wizyty u Lucji ,zawsze sluzy dobra rada .kosmetyki uzywane... pj POLECAM!!! (1) Jak najbardziej polecam...ADAM - swietny fachowiec, doprowadzil moje... Iza najlepsze miejsce w jakim byłam !!! (1) Bardzo gorąco polecam ! Adam i Łucja to wspaniały duet, kawka lub herbatka... wierna klientka bez Welli, L'Oreal'a, Schwarzkopf'a i innych chemikaliów... (1) zanim trafiłam do Adama i Łucji wizyta u fryzjera kojarzyła mi się z... Agnieszka Polecam :-) (1) Pełen profesjonalizm w bardzo miłej atmosferze, bardzo polecam Klub... Ewa POLECAM (1) Bardzo polecam, pan Adam świetnie potrafi dobrać kolor, miła atmosfera, jak... Julia Fryzjer na tak! (1) Jakość usług na bardzo wysokim poziomie, wiedza fryzjera pozwala na dobranie... Ada Polecam! (1) Jeśli szukasz profesjonalnej opieki dla swoich dłoni i stóp - polecam p.... Iza Zadowolona (1) Profesjonalna obsługa !! Jestem stałym klientem i nie zamierzam tego zmienić.... Magda Drogo, a rewelacji nie było (1) Uważam, że prawie 100zł za umycie włosów, wyrównanie ich do jednej długości,... J. MEGA PROFESJONALIZM PODOLOG (1) jestem klientką Pani Łucji , nikt tak jak Ona nie jest w stanie zadbać o moje... Joanna M.Pruss - opinia (1) Pani Łucja od paznokci rewelacyjna! POLECAM!!!! M.Pruss Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług p.Łucji Profesjonalne podejście,świetny... Ewa Sprawdż ! bo warto ! (1) Trzeba skorzystać !! i będzie wiadomo , takiego Pedicuru nie wykonuje nikt... A. Liedtke Rewelacja! Polecam! (2) Wielokrotnie korzystałam z usług manicure i pedicure. Pani Łucja to... Aleksandra Najlepszy Pediciur (1) Jeszcze nigdy nie byłam u takiej perfekcjonistki,jesli chodzi o... kapol Najlepszy salon!!!! (1) Jestem stałą klientką salonu kosmetycznego i jest w 100% godny polecenia.... Wiktoria