Klub Malucha Liliputki

Żłobki

Gdańsk, Żwirki i Wigury 6/3

Katarzyna Matusiak - ocena (1) Córka chodzi już do przedszkola, ale do tej pory chodzi na nocowanki do... Katarzyna Matusiak Mama - ocena (1) Jesteśmy w Liliputkach ponad rok. Nasza adaptacja była bardzo ciężka,... Mama Aga - ocena (1) Nasza córka chodziła do Liliputków dwa lata, od kiedy skończyła rok.... Aga
Anna - ocena (1) Kameralne, przytulne, zadbane miejsce. Troskliwe, życzliwe, wspierające... Anna Justyna - ocena (1) Bardzo polecam! Wszystkie Ciocie przekochane, wyrozumiałe i opiekuńcze ️... Justyna Natali - ocena (1) Córka z przyjemnością biegnie do swojego ulubionego żłobka i do swoich... Natali Lesia - ocena (1) Bardzo miła atmosfera w żłobu Lesia Marcin - ocena (1) Lepszego żłobka nie mogliśmy z żoną wymarzyć . Marcin Brat Jan - ocena (1) Gorąco polecam!!!!! Brat Jan Rado - ocena (1) Polecam gorąco. Dużo zabaw i nauki dla dzieci. Bardzo miłe panie. Rado Monika - ocena (1) Mam same dobre doświadczenia. W żłobku panuje przytulna atmosfera, ciocie są... Monika Ford - ocena (1) Polecam Żłobek. Ford Sylwia - ocena (1) Wspaniały żłobek ,cudowne opiekunki .Moje dziecko kocha to miejsce i zawsze... Sylwia mnmn - opinia (1) Gorąco polecam, dziecko chętnie idzie do żłobka i wraca szczęśliwe :) mnmn Zadowolona mama - opinia (1) Córka bardzo chętnie chodzi do żłobka a ciocie które tam pracują wkładają... Zadowolona mama Mama - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z tego Żłobka szczerze ,profesjonalna opieka po... Mama Rodzice - opinia (1) Przyjazna atmosfera dla dzieci, ciocie kochające i witające dzieci z... Rodzice Agnieszka - opinia (1) Wspaniała, rodzinna atmosfera, ciocie kochane Mia od malucha do starszaka... Agnieszka Mama - opinia (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z podjętej 2 lata temu decyzji, nasz syn... Mama Patrycja - opinia (1) Będziemy wspominać ten żłobek bardzo ciepło, szczególnie pracującą tam Ciocię... Patrycja