Polecam w 100% (1) Naprawdę fajne miejsce a przede wszystkim pewność że dziecko jest bezpieczne... Małgorzata Leszczyszyn Polecam (1) Klub dla dzieci wart polecenia. Dzieci czuja sie tam dobrze i ucza sie nowych... Ewa Jurgiel Polecam (1) Klub dla dzieci wart polecenia. Dzieci czuja sie tam dobrze; opieka bez... Ewa Jurgiel
Polecam! (1) Klub Wieloryb mogę polecić z czystym sumieniem. Jestem bardzo zadowolona z... E. Bardzo przyjazne miejsce! (1) Piękny, kolorowy klubik, fantastyczna opieka, ciepło, przyjazna atmosfera.... Asia pozytywne wrazenia (1) zapisałam synka do klubiku ,rok temu i to był swietny wybór .Dziecko miało... Julita Bien spoko (2) Uważam że to fajna oferta . dzieciaki są zadowolone bo mogą tam poskać w... Joanna Piątkowska super spędzony czas (1) Mój synek uwielbia chodzić do Wielorybka! Miła atmosfera, fajne zajęcia,... Agnieszka mijesce przyjazne dzieciom (1) Serdeczna atmosfera, urozmaicone zajęcia i uśmiechnięte dzieci...czegóż... ania POLECAM !!!! (1) szczerze polecam klub Wieloryb!!! przemiła atmosfera, Panie przygotowane do... kasik2006 pstru - opinia (1) Godny polecenia klubik, fajnie urządzony z dużą ilością różnych zabawek.... pstru