Wielkie rozczarowanie i same minusy (3) W Wielorybie bylam po raz pierwszy i ostatni. Rozczarowana bylam wszystkim,... Zawiedziona Pięknie zorganizowana impreza wspomnienia z tego urokliwego miejsca pozostaną na wiele lat (1) Pięknie zorganizowana impreza wspomnienia z tego urokliwego miejsca pozostaną... Wojtek polecam zdecydowanie (1) 100% Sopotu tylko w wielorybie :) marek
zdecydowanie polecam (1) Co tu dużo mówić - wzorowo zorganizowane spotkanie w gronie kilku osób.... mesh rewelacja (1) Najlepsza restauracja w Sopocie. Cudowny klimat, fantastyczna obsługa,... ... inna niż inne restauracje (1) Świetne i nietuzinkowe miejsce! Doskonałe na miłe spędzenie czasu i zjedzenie... M Polecam klub i miła obsługę (1) W sobotę mieliśmy ogromne spotkanie naszego zrzeszenia. Było bardzo dużo osób... uczestnik spotkania Zimno ... a szkoda. (1) Bardzo fajne miejsce, interesujący wystrój, jedzenie pyszne, obsługa... nikai Magiczne miejsce (1) Wieloryb jest moim ulubionym trójmiejskim miejscem. Doskonały by zjeść... Aleksandra Szalony wypad z dziewczynami:-) (1) W weekend odwiedziły mnie po raz pierwszy moje szalone przyjaciółki z Łodzi i... Madzia z Gdynii Moje zaręczyny (1) Polecam wszystkim Wieloryba To miejsce wybrałem aby oświadczyc się mojej... Tomek Super jedzenie (1) Polecam solę z krewetkami i dzikim ryżem. Niebo w gębie. Bartek Nie daj się połknąć (1) W cenniku piwo było (jakoby przez pomyłkę) tańsze od podawanego. Mimo... Marek Tomasz - opinia (1) Ogólnie wszystko dobrze, jednak przy tak wysokich cenach sztućce nie powinny... Tomasz Niesympatyczna obsługa (1) Jedzenie bardzo dobre, bardzo fajny wystrój całe wrażenie psują znudzone,... asia Rewelacyjne miejsce (1) Wieloryba odkrylam w wakacje. Ostatnio bylam tam na obiadku i oprocz wysokich... Sisi ciągły brak dań na karcie (1) W Wielorobie bylam kilkakrotnie. Bardzo dobra obsługa i jedzenie ale... za... Violetta hmm (1) poszedłem z ciekawości i dlatego postanowiłem napisac bo niestety sie troszke... jarek fajna knajpka! (1) fajna knajpka,spokojna,zaciszna.obsluga mila i nie wscibska.raczej drogo,ale... vipblondi bardzo fajnie (1) byłam tam ostatnio naprawdę polecam, obsługa bardzo miła, jedzeni... kamila