Klub muzyczny Dobry Wieczór

Kluby, dyskoteki

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 4

Mariola - opinia (1) Wieczor w klimacie greckim, dobre jedzenie ,przystepne ceny ,Mila obsluga... Mariola Aleksandra - opinia (1) Miła obsługa ,super goście,super imprezy kulturalne a na koniec można... Aleksandra wspaniale miejsce w calym trojmiescie nie ma lepszego....... (1) Jestem klubowiczka od paru lat nie wyobrazam sobie innego miejsca na... magdalena lewandowska
Jest Supppper !!!! (1) Przyjacielska atmosfera i swietni gospodarze Tomek Mruczkowski super klimat (1) wyjątkowe miejsce, fantastyczne imprezy, cudowna atmosfera. Polecam Radek super klub (1) Fantastyczna atmosfera na imprezach :)))) Gosia Zażenowanie (1) Absolutnie nie polecam nikomu wybierać tego klubu do wyprawiania... A.Kowalska, A. Jarmołkowicz i go Pożegnanie z Afryką (1) Klimat wspaniałej zabawy. Program starannie przygotowany. Bardzo ciekawe i... Krystyna klub z atmosferą (1) Piękne miejsce, fantastyczny klimat.Byłam w nim na imprezie charytatywnej i... Joanna rewelacyjny klimat (1) Byłam w tym klubie pierwszy raz na koncercie i stwierdzam, że wieczór zaliczę... Anna