Dziewczyny jaki klub poleciłybyście na wieczór panieński? Chodzi mi o kluby w Gdańsku i ewentualnie w Sopocie. Może orientujecie sie też ile kosztuje rezerwacja w klubach, które polecacie?
00
Re: Klub na wieczór panieński
Marciocha
(15 lat temu)
też jestem ciekawa :D
gabcia może być tak że spotkamy się na naszych panieńskich :D moj jest planowany na 31 lipca :D :P
00
konto usunięte
(15 lat temu)
mój 17 lipca:)
00
Marciocha
(15 lat temu)
łeee a co tak wczesnie ? :P
00
~:)
(15 lat temu)
Kub Intro polecam
00
roksana.s
(15 lat temu)
gabcia! w moje urodzinki :D
00
~Zaneta
(15 lat temu)
Ja organizowalam 3 tygodnie temu w klubie Intro!! Fantastyczny lokal extra 3 vip roomy do ktorych nikt inny nie wejdzie!!! Polecam
00
konto usunięte
(15 lat temu)
Ja mam tak wcześnie, bo moje przyjaciółki idą później na wesela i dlatego tak wyszło:)
Nikt nie zna jakiegoś fajnego klubu? Poza Intro, bo tam rezerwacja za drogo:)
00
Marciocha
(15 lat temu)
kurde ja tak rzadko chodzę na imprezy i w tyle jestem jeżeli chodzi o znajomośc klubów :P
widziałam kilka panieńskich w Autsajderze ale tak czerstwo to wyglądało ;P
ale chyba najlepiej uderzyć do Sopotu ;)
00
~Zaneta
(15 lat temu)
A jaka Ci zaspiewali rezerwacje w Intro??????
00
vipsstars
(15 lat temu)
my najczęściej wozimy naszych klientów do Sopotu - np. kluby w krzywym domku (Dream Club...), SOHO, Tropikalna Wyspa, itp
00
~lyneth
(15 lat temu)
Byłam na wieczorze panieńskim w INTRO.
Było super fantastycznie!
Nie wiem ile świadkowa płaciła za rezerwację, ale dostałyśmy 0,5 litra i butelkę pepsi gratis od klubu!
00
nulka
(15 lat temu)
w intro wg mnie nie jest drogo... tzn płaci sie 20zł od osoby ale wszystko to można wykorzystać w napojach i drinkach.
00
~kacha
(15 lat temu)
autsajder!!! swietny maja VIP room!!
00
konto usunięte
(15 lat temu)
NULKA "NORMALNE" WEJŚCIE TO SIE MOŻE I OPŁACA, JA MÓWIŁAM O REZERWACJI VIP ROOMU. WG MNIE JEST MEGA DROGO
00
nulka
(15 lat temu)
a mozesz zdradzić ile?
bo jak pytałam o rezerwacje, to tyle mi powiedzieli...(20/os, czyli u mnie np wychodzi 140zł ale to wszystko można wykorzystać) nie pytalam o 'normalne' wejscie...
00
konto usunięte
(15 lat temu)
jak będę w domu to napisze, bo nie pamietam.
00
konto usunięte
(15 lat temu)
nulka @
00
~kinga~~
(15 lat temu)
ja bylam w Intro na swoim panienskim i gdy weszlysmy o 20-00 nikogo nie bylo oprocz nas ...tylko obsluga,strasznie ciemno bylo ogolnie w lokalu i pare osob przyszlo po 22 i dlatego zmienilysmy lokal ale tanie drinki to fakt:) My potem pojechalysmy do Sopotu do Dream i wsumie wszystkie na monciaku lokale obeszlysmy:)))).W Sopocie to cos sie dzieje jest pelno ludzi a w Gdansku pustki.
00
silen
(15 lat temu)
Ja byłam na panieńskim w wersalce w sopocie, ale nie polecam. Nie wiem jaki koszt być może nie zbyt drogo ale tego samego dnia było tam jeszcze 5 innych ekpi z panieńskiego 2 rodzaje diabełków 2 rodzaje króliczków impreza hawaii i my. U nas tylko panna młoda miała strój. Muzyka super ale mało miejsca.
Naszym zdaniem najlepiej wynająć jednak mieszkanie blisko klubu... a do klubu pójść tylko na tańce - zapraszamy na https://wieczorpanienskisopot.wordpress.com - doradzimy :-)