Klub przereklamowany!!
Co jakis czas :bawiam: sié w klubie Poklad ale wiecej do tego klubu nie pojde i nie polece go innym. Powodem nie jest brudna toaleta damska juz okolo godziny 22 ani niemile kelnerki snujace sie jak zombi/powinny miec jakies ladniejsze stroje/ miedzy stolikami i zbierajace pokale wypenione jeszcze w 1/3 piwem ani podloga juz pokrzywionana na ktorej juz sie zle tanczy. POWODEM JEST MUZYKA!!!! a muzyka ciagle jest ta sama jakby niestac byo klubu na nowe nagrania. Ciagleco wieczór CONGACONGACONGA Glorii estefan, ciagle Wham i Wake Me Up Before You Go Go i ciágle Michael Jackson Bad oraz nasz rodzimy Kazik .Zwariowac mozna od tych samych do obrzydzenia nagran. JA WIEM ZE3 wspanialy dj JUZ TEGO NIE SLYSZY ALE MNIE SZLAK TRAFIA OD TEGO MIELENIA TYCH SAMYCH KAWALKOW1 Zwracalam uwage menadzerowi i nic ale ciesze sie ze to nie tylko moje zdanie na temat muzyki na Pokladzie bo opinie sa takie jak moja. A szkoda bo moglo byc wspaniale na Pokladzie. Zmiencie tego gluchego DJ na nowa osobe ktora sie bedzie starla o puszczanie wspanialych nagran! Gluchy DJ na emeryture!! bo jest juz znudzony tymi samymi kawalkami co je puszcza . niech starszy znudzony pan idzie do innych klubow posluchac muzy