Rewelacyjna Opieka (1) Rewelacyjna Opieka Ewelinka uczęszczała dwa lata do Malinki. Rozpoczęła jak... Lucyna K. Wspaniałe miejsce (1) Przez dwa lata moja córka korzystała ze wspaniałej opieki "Cioć" w Klubiku... Mama Zuzi Podziekowania (1) GODNY POLECENIA Bardzo dziękuje Pani Dorocie Pani Kindze i Pani Paulinie i... mama Frania
Łza w oku z tesknoty (1) Od wrzesnia moj synek nie chodzi juz do klubiku bo jest "za stary" 4 latka... Ela Polecam (1) Żłobek godny polecenia. Wszyskie "Ciocie" z ogromnym zaangażowaniem zajmują... Ania Rewelacja! (1) Rewelacja! Polecam każdemu kto się zastanawia nad tym gdzie posłać swoje... Marlena Polecamy (1) Nasze dziecko chodziło przez rok do Klubiku. Byliśmy bardzo zadowoleni.... Bożena i Paweł Polecam gorąco (1) Polecam gorąco! Ciężko w Gdańsku znaleźć drugie takie miejsce z tak ciepłą i... Kaśka Zdecydowanie polecamy (1) Z Klubikiem Malinka jesteśmy związani od 2 lat. Podczas tego czasu mieliśmy... Mama i Tata Kazika Polecam (1) Rowniez polecam! Wlasnie zakonczylismy edukacje w Klubiku Malinka. Serce Nas... Natalia i Michal Coś wspaniałego (1) Od 3 lat oddajemy w opiekę synka do klubiku Malinka, brak słów żeby ocenić... Rafal Bardzo przyjazny Żłobek (1) Atmosfera jak w domu. Mój synek bardzo dobrze się tam czuje. I ja jestem... Agnieszka Spokój ducha (1) Nie wyobrażam sobie innego miejsca gdzie mogłabym zostawić swoją pociechę,... Ela