Szpilka. - ocena (1) Zdecydowanie polecam!. Szpilka. Krzysiu - ocena (1) Pytajcie o dziewczynę z lokamiWszedłem zobaczyć taniec, a wyszedłem z... Krzysiu Kuba - ocena (1) Super fajny klub Kuba
Gabriel Boyarsky - ocena (1) Stały bywalec poleca. Zdecydowanie . Gabriel Boyarsky Gość - ocena (1) Klub niewarty odwiedzania. Niemiły personel i pełno pijanych ludzi w środku. Gość CYGAN - ocena (1) bardzo miła obsługa w rozzi ,bardzo ładne panie do towarzysywa.teraz będę w... CYGAN Natalia - ocena (1) Elegancki klub, niesamowity klimat, najładniejsze tancerki, wszystko dopięte... Natalia J - ocena (1) Super klub z klimatem i jako jedyny nie żeruje na klientach. J LG - ocena (1) Naj ze wszystkich LG Filip D - ocena (1) "Aga was my guide throughout the whole evening. She was very, very kind; I... Filip D Kolega od handlu - ocena (1) Zaczynając od niepodawania prawdziwych informacji przez dziewczyne... Kolega od handlu Alex - opinia (1) Złe mejsce. Poprostu nie polecam. Alex Karl - opinia (1) Niegrzeczny personel. Jakość usług jest bardzo niska. Karl Wiesław - opinia (1) Niesamowite miejsce , można zapomnieć gdzie się jest bo obsługa jest tak miła... Wiesław Tomek - opinia (1) Bardzo fajne dziewczyny, warto było postawić drinka Tomek PP - opinia (2) Dziewczyny w Obssesion są nieziemskie. Co prawda, trzeba być przygotowanym... PP Tajemniczy Ktoś - opinia (1) Diabelsko Anielskie miejsce Tajemniczy Ktoś Roman - opinia (1) Wszystko idealne Jednym słowem Klasa Roman klient (1) Byłem w tym roku w wakacje, miła obsługa, śliczne dziewczyny. Po przejściu... klient Wiktor - opinia (1) Świetny klub, dzięki takim miejscom chce mieć kawalerski co tydzień 10/10 :) !!! Wiktor