Zu - opinia (1) Trafiłam do Złomiarza po doświadczeniach w kilku innych klubach. Poziom,... Zu Michał - opinia (1) Klub przyjazny zarówno dla kompletnie początkujących (takich jak ja) jak i... Michał Jacek - opinia (1) Mega klub, mega trenerzy, każdy znajdzie coś dla siebie, zajęcia... Jacek
WB - opinia (1) Ekipa jak marzenie, jak rodzina ️ Treningi pełna profeska WB Miras - opinia (1) Idealne miejsce zarówno dla amatorów jak i zawodników :) przychodzisz raz i... Miras Patryk - opinia (1) Świetny klub brazylijskiego Jiu-jitsu. Jeden z najlepszych w Polsce. Założony... Patryk Bartosz - opinia (1) Wyborna atmosfera i doskonali trenerzy! Bartosz Leandro - opinia (1) Niesamowity poziom profesorów, dobre lekcje i techniki. Świetni partnerzy... Leandro Tsunami - opinia (1) Zajecia prowadzone w bardzo profesjonalny sposob, super ludzie, mega... Tsunami Piotrek - opinia (1) Klub, który mogę każdemu polecić . Wspaniała rodzinna atmosfera. Trenerzy z... Piotrek Tyson - opinia (1) Najlepszy klub w 3mieście i jeden z najlepszych w Polsce. Co ważne trenują... Tyson Łukasz - opinia (1) Super klub sportów walki, w szczególności brazylijskiego jiu-jitsu. Polecam Łukasz Mateusz - opinia (1) Przede wszystkim: atmosfera. Czasem żartuję, że to klub niemal... Mateusz Dawid - opinia (1) Same pozytywne wrażenia, świetnie spędzony czas:) Dawid Daniel - opinia (1) Najwyższy poziom prowadzenia zajęć, klimat panujący w klubie jest nie do... Daniel Agata - opinia (1) Trenerzy to doświadczeni zawodnicy i pasjonaci swoich dyscyplin. Atmosfera w... Agata Dżi. - opinia (1) Profesjonalni prowadzący, od wielu lat w czołówce krajowej. Super atmosfera,... Dżi. Fantastyczny klub! (1) To jest klub jakich mało. Super trener, super ludzie, super atmosfera.... Agata Gwiazda Ring3City (1) Świetna kadra trenerów! Profesjonale podejście, miła atmosfera na treningach.... Wojciech Polecam to miejsce (1) Polecam nie tylko dla osób które chcą tu czynnie trenować, są tu 3 sauny... Lp