Super! (1) Świetny klub w budynku starej stoczni. Budynek stary, ale w środku sala... Pawlo GIT- by każdego dnia być lepszym :-) (1) Tuż po rozpoczęciu roku szkolnego mój podekscytowany syn zaciągnął mnie na... Ania mama Kacpra w końcu dobry boks w Gdańsku (1) Sala treningowa znajduje się na terenach postoczniowych. Nie wiedziałem czego... Doktor Pięść
6 + (1) moje dziecko (7 lat) uczęszcza na zajęcia od września. UWIELBIA PARKOUR.... mamma Wspaniały!!! (1) Klub wspaniały, atmosfera najlepsza, dzięki zawodnikom i oczywiście Trenerom,... zawodnik Małgorzata - opinia (1) Klub proponuje sporo zajęć ale warynki coraz gorsze. Zero wentylacji, chyba... Małgorzata JEST GIT (1) Mój syn uczęszcza na zajęcia od września, a jest coraz bardziej zafascynowany... Monika mama Seweryna Jestem GIT (1) Moje dzieci uczęśzczaja na zajęcia z GITa. Ponieważ wracały bardzo zadowolone... mama chłopaków Polecam!! (1) Faktycznie zajęcia prowadzą młodzi ludzie , "którym się chce" pracować z... Mama Weroniki rodzinnie (1) Zaangażowani rodzice, mnóstwo inicjatyw dla członków, wspólne decyzje dot... pleban POLECAMY!!! (1) Bardzo fajne, ciekawe zajęcia z zastosowaniem różnorodnych zabaw i ćwiczeń.... Aga mama Marceli GIT jest GIT (1) Mój syn od pół roku uczęszcza na treningi GIT. Jest z nich bardzo zadowolony.... Mama 7 letniego Maksa GIT jest git!!!:) (1) Mój syn od roku uczęszcza na treningi GIT i je baaardzo lubi, a my cieszymy... Małgosia mama Krzysia Zajęcia parkour z GITem (1) Rewelacyjna inicjatywa młodych ludzi którym się chce, dla dzieci którym się... Karina Tubis-Bach GIT - Nasza Nadzieja!! (1) Od czasu gdy Nasz syn zaczął uczęszczać na GIT zajęcia,dużo stało sie... Mama Piotra mama - opinia (1) Super szkółka mamy nadzieję na rozgrywki miedzy innymi klubami...rozwijamy... mama Polecam!!! :) (1) Super Klub :) Moj synek jest bardzo zadowolony Trener ma dobre podejscie do... Marzena Treningi GIT (1) Oby więcej takich inicjatyw jak GIT Parkour dla naszych dzieci. Jestem pod... echo Super Klub Piłkarski:) (1) Mój synek chodzi na trening w tym klubie jesteśmy bardzo zadowoleni jest... Ania GKS Brzeźno (1) Pełne zadowolenie! Szkółka młoda, ale jak tak dalej pójdzie wróżę dobrą... Gosia