Dziękuję (1) Bardzo sympatyczni ludzie, którzy udzielili wsparcia dzieciom uprawiającym... Maryla opinia osoby ktora codziennie cwiczy (8) SIŁOWNIA JEST PROFESJONALNA ZERO PSIARNI A NIE JAK W B52 SAME PSY I JAK TAM... Paweł Polecam :) (1) Bezpłatne zajęcia, obozy wyjazdowe 2 razy w roku (góry/kaszuby), bezpłatny... Zawodniczka z 9-letnim stażem
Pożegnanie Dawida (1) Za pośrednictwem tego portalu chciałabym pochwalić postawę kibiców i członków... Ewa Niebieski (1) Chłopaki, jesteście niesamowici, pozdrawiam i oby tak dalej!!! Brak Sauna (4) Witam Jestem rozczarowana i zniechęcona . Właśnie wróciłam z sauny ,która... Joanna Warto sprobować (1) Ludzie z klubu mają świra na punkcie tego sportu. Znajaię sie tym sporcie i... Fan 666/10 ;) (1) 13 lat na macie w wielu klubach- nigdzie nie widziałem takiej drużyny. Bart 11.04.2010 rok (3) Sekta. Obecnie. Nie ma ich działalność niczego wspólnego z poprawą ogólnego... Członek Klubu (niestety) www (1) Zapraszamy na naszą stronę: www.gkts.pl a potem na zajęcia /hala... TaTa Żenada (1) Za pieniądze z naszych podatków grupa mocherów bawi się w akcje dobroczynne.... Gość Super organizacja (1) Ta organizacja jest jedyną działającą na Siedlcach. Starsze Panie robią... arekk Wszytskim polecam kursy płetwonurka (2) Kadra na bardzo wysokim poziomie instruktorzy z najwyrzszymi stopniami. Ceny... Markus Do boju Bialo-Zieloni !!! (1) Do boju Bialo-Zieloni !!! klimex_lg Godne polecenia!! (1) Z pełnym przekonaniem polecam ten klub każdemu, kto podchodzi do sprawy... Uczestniczka beznadzieja (2) Mało sprzetu,zła klimatyzacja i te ceny,z gory narzucone(siłownia,sauna i... Robert Warto (1) Jeśli ktoś jest zainteresowany uderzanymi sportami walki to champion jest... Bartek Z tygodnia na tydzień coraz gorzej (6) W chwili obecnej siłownia nie zapewnia profesjonalnego trenera, który... stała klientka ale raczej juz ni Trójmiasto jest nasze Lechia Gdańsk (1) Trójmiasto jest nasze Lechia Gdańsk xyz Szkoda że tylko dla wybranych!!! (2) Basen udostępniony jest tylko dla rodzin osób zatrudnionych na terenie... fox_master