Knajpa?

Witam, mam pytanie do mieszkańców Jasienia, czy według was gdyby w miejsce pizzerii EL DUENDE przy Ul.Damroki powstała knajpka z dobrym, domowym i niedrogim jedzeniem miałaby rację bytu na waszej dzielnicy???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Knajpa?

Myślę że tak. Pełno jest fast foodów wokół. Przydałoby się coś "domowego" właśnie. Ale nie obsmażany i śmierdzący kotlet w panierce, tylko rzeczywiście domowe, dobrej jakości jedzenie. Bez przesolonego mięsa czy zupy (co jest nagminne w taki restauracjach z "domowym" jedzeniem!) Kasza, ziemniaki, ryż brązowy/biały do wyboru, a nie tylko frytki. Ja bym się na takie obiady skusiła. Tylko tak jak piszę, powinny być rzeczywiście dobre, a nie stołówkowe bo drogiego i niedobrego syfu jest pełno w Gdańsku. Pozdrawiam :).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Knajpa?

Gdyby to była knajpa z naprawdę dobrym jedzeniem to jak najbardziej za, ale jednak trudno o dobre jedzenie w knajpach a na zwykłego kotleta z frytkami i surówką żal mi wydawać kasy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Initium (40 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, z której szybko można dojechać nie tylko od Śródmieścia...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2191 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

Nowa Pólnica (3 odpowiedzi)

Budynek powstaje w części dzielnicy Jasień, gdzie pod ręką jest rozwinięta infrastruktura, której...