Kobieta czuje się w Dolce Vita po prostu dobrze, komfortowo.

Z usług korzystałam różnych i z każdej byłam i wciąż jestem zadowolona.
Wszystkie panie się starają i są naprawdę sympatyczne, fajne, otwarte babki.

Jednak moimi faworytkami w tej chwili są Madzia i Sylwia, ale także Oleńka. Dobrze wspominam współpracę z Justynką. Z kolei pięknym i bardzo ciepłym uśmiechem przywitała mnie piękna Monisia, kiedy pierwszy raz przekroczyłam próg wtedy jeszcze La F. Bardzo serdecznie mnie przywitała. To człowiek pamięta długie lata, a może nawet całe życie.
Od razu poczułam się dobrze.

Miejsce polecam każdemu, i paniom i panom, w każdym przedziale wiekowym.
Sztuką jest stworzyć doskonały team wraz z zarządem, a taki właśnie wydaje się być TEAM Dolce Vita! :-))

Serdecznie pozdrawiam zatem całą załogę(która zawsze idzie na rękę) z Panią Irenką i Monisią zza 'baru' na czele!! ;-)) :-*
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kobieta czuje się w Dolce Vita po prostu dobrze, komfortowo.

Zgadzam się. Ja również jestem już stała klientką salonu pedicure i manicure u wspomnianej Pani Oleńki a włosy natomiast u Pani Ani. Ale nie zapomnę wspomnieć o Pani Justynie która profesjonalnie doradziła mi z makijażem permanentnym na który wrócę do niej na pewno. Polecam każdemu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kobieta czuje się w Dolce Vita po prostu dobrze, komfortowo.

hmmmmmmm no tak tylko po tych wszystkich pozytywach nasowa sie pytanie?? czemu kazda klientka wychodzi z ta sama fryzura i na to samo kopyto i to wlasnie od PANI ANI????????????? sposob strzyzenia dalece odbiega od swiatowych trendow!a czy fryzjer nie powinien byc tworczy???????? w 3 slowach oklepanie nuda i nie udaczne kopiowanie.,,,,,,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3