Stanisława - ocena (1) Pani Ewa jest moim fryzjerem od wielu lat. Za każdym razem wychodzę z wizyty... Stanisława Jurek - ocena (1) Porażka. Nigdy więcej. Umawiam się na męskie strzyżenie i położenie coveru... Jurek Alina - opinia (1) Dziękuję ślicznie. Robiłam tam manicure. Pani Anastazja wszystko robi... Alina
Dorota - opinia (1) Polecam super salon ,obsługa i usługi wykonane na najwyższym poziomie polecam Dorota Urszula - opinia (1) Świetne podejście do klienta, doskonała realizacja wytycznych i perfekcyjnie... Urszula Bartek - opinia (1) Świetny salon, miłą obsługa, profesjonalne wykonanie strzyżenia, a jestem... Bartek Daria - opinia (1) Super gabinet, świetne kosmetyki i rewelacyjna obsługa! Daria Doochu - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce do którego chce się wracać. Atmosfera luzu,... Doochu Mi Lena - opinia (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera to była pierwsza Moja wizyta i na pewno... Mi Lena Daria - opinia (1) Świetny salon, bardzo miła obsługa. Korzystałam z usług fryzjerskich i pani... Daria Serdecznie polecam (2) Jestem baaardzo zadowolona po pierwszej wizycie w Dolce Vita. Przyszłam z... Marcelina klient - opinia (1) fryzjerka powiedziała, że koszt usługi będzie kosztował 240 zł. po zrobieniu... klient Dolce Vita Salon (1) Świetne miejsce! Przemiła obsługa, zawsze chętnie doradzą - jestem bardzo... Amelia Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich. Korzystałam już kilkukrotnie i... Kasia Cena (1) Cały czas chodzę do jednego fryzjera w tym miejscu i przeważnie wychodzę... Klaudia Zero profesjonalizmu (1) Niestety część pań tam pracujących powinna zmienić zawód. (...) Techniki... E@ Brwi jak marzenie (1) Jedyne słowo, które chciałam napisać to po prostu DZIĘKUJĘ ! Brwi wyglądają... Ela12 Upięcie ślubne (1) Szukałam dobrego fryzjera który robi upięcia ślubne na wesele i koleżanka... monika9187 Innymi słowy- (1) W salonie wiecznie gwarnie, mam wrażenie, że pani stylistka była tak... studentka Teksańska masakra nożyczkami fryzjerskimi (1) Niestety nie mogę wystawić pozytywnej opinii. Odnoszę wrażenie, że Pani... Magda