POLECAM P.ILONĘ (1) Czysto, miło, przyjemnie, profesjonalnie i bardzo dokładne wykonana przez... KAROLINA Nareszcie znalazłam SPECJALISTKĘ - tylko Pani Jessica! (2) Dzień dobry, w końcu znalazłam kosmetologa z prawdziwego zdarzenia, wiedza... M. Dziękuje bardzo p.Sylwiu !!! (1) Salon odwiedziłam po raz pierwszy, wystrój stylowy i bardzo ciepły.Panie... Zadowolona klientka
makijaz permanentny u p.Beaty polecam!!! (1) Witam. Skorzystałam z usługi makijażu permanentnego metoda włoskowa u... Miirella Piękna odmiana fryzury dzięki Pani Ilonie (1) Skorzystalam z usługi farbowania oraz strzyzenia u Pani Iwony i jestem... Anna dorota - opinia (2) jak miło trafić do miejsca w którym nie tylko cię słuchają ale i słyszą!... dorota Pedicure (2) pani Ola po raz kolejny uratowala moje paznokcie (razem z pedicure tez... Anastazja Pani Ola najlepsza w tworzeniu pazurków!!! (2) Absolutnie zdolna, ze smykałką w palcach, ale i z wyobraźnią Pani Ola tworzy... Klientka Monika - opinia (1) Zafundowałam swojej twarzy i szyi mezoterapię.To naprawdę rewelacyjny... Monika Zdecydowanie polecam ! (1) Zdecydowanie polecam usługi Dolce Vita ! Pani Magda ( kosmetyczka )... Asia Co to za "pomyłka" zajmuje miejsce w recepcji?!!!! (1) Witam. Polecam każdej Pani i Panom również. Profesjonalna usługa i obsługa.... Dusia Rewewlacja (2) Jestem zachwycona usługami tego salonu. Obsługa przemiła, pani Sylwia doradza... Marta Kobieta czuje się w Dolce Vita po prostu dobrze, komfortowo. (3) Z usług korzystałam różnych i z każdej byłam i wciąż jestem zadowolona.... Nina cudnie (2) przyszłam do salonu ze zniszczonymi końcówkami i długiej przerwie. To co... Daria pani Luiza (2) jestem autorką niepochlebnej opinii o fryzjerce (pani Sylwii) natomiast... ja makijaż permanentny - polecam (1) W styczniu dokonałam korekty makijażu permanentnego ust u Pani Justyny. Po... Iwona DOLCE VITA - Pani Justyna (1) Ostatnio robiłam makijaż permanentny ust u Pani Justyny z Dolce Vita i muszę... Iwona Życzenia :-)) (2) Dziękuję za pełen profesjonalizm połączony z wysoką kulturą osobistą.... Halina zaś jestem zadowolona :) (1) Pani Ola - the One and ONLY! albo inaczej - the SPECIAL ONE :) i Pani Justyna... Agnieszka Która Ania fryzjerka ? (5) Byłam na depilacji u Pani Justyny, bardzo miła kosmetyczka. Pierwsza moja... Magda