fryzjer Rafał (1) Po wielu latach poszukiwań, wreszcie znalazłam odpowiedniego specjalistę od... Katarzyna Fryzjeka Ewa (1) Witam, ostatnio odwiedziłam salon! Jestem bardzo zadowolona z usług... Agnieszka Fryzjerka Kasia!!! (1) Pani Kasia najlepszy fryzjer jakiego znam, chodziłem już do wielu fryzjerów i... Paweł
Wspaniała profesjonalistka Kasia!!!! (1) Wybierając salon Dolce Vita kierowałam się opiniami innych klientów. Trafiłam... bubulinka Polecam (2) Korzystałam z usług Pani Patrycji, którą mogę polecić z czystym sumieniem... Karolina Zawiedziona klientka (1) Porażająco niski poziom umiejętności personelu (b.słaby kontakt... Już była klientka Polecam! (1) Witam dzisiaj trafiliśmy do salonu dolce vita pierwszy raz zapisałam się... Natalii 66 Mieszane uczucia. (1) Nie potrafię ocenić usług fryzjerskich w salonie Dolce Vita ani pozytywnie... Anna Polecam Pana Rafala kazdej kobiecie !!!! (1) To byla moja pierwsza wizyta w tym salonie. Trafilam w rece Pana Rafala.... Kasia Serdecznie polecam! (1) Gorąco polecam salon Dolce Vita. Wspaniała atmosfera, przyjaźni pracownicy, z... Agata wspaniała p. Sylwia (1) Polecam wszelkie zabiegi fryzjerskie u p. Sylwii - od podcinania, poprzez... Maja Dramat, nie polecam (2) serdecznie nie polecam, straciłam czas i pieniądze. chciałam ombre, a mam... Miłka pani Agnieszka idealna fryzjerka!!!! (1) Długo szukałam fryzjera który sprostałby moim wymaganiom, praktycznie w... Paulina pani Agnieszka idealna fryzjerka!!!! (1) Długo szukałam fryzjera który sprostałby moim wymaganiom, praktycznie w... Paulina rozjaśnianid włosów (1) Witam, byłam rozjaśnic włosy z koloru czarnego, nie tylko Pani Agnieszka... MonikaGdynia Pani Ola - manicure (1) Serdeczne pozdrowienia dla Pani Oli i podziękowania za wspaniałą pracę!... Halina Szymańska Podziękowanie :) (1) Chciałam raz jeszcze podziękować Panu Mariuszowi za wspaniałą pracę wczoraj.... Agnieszka Bingo (2) Uwielbiam tą atmosfere, profesjonalizm, zyczliwosc i pełne poswiecenie dla... Beata Polecam p.Basie (1) Podejście do klienta to dziś podstawa usług. Gorąco polecam p.Basie wykonuje... Karina WSPANIAŁY SALON (1) Za każdym razem wychodzę niesamowicie odprężona, zrelaksowana a przede... ANNA