Emilia - opinia (1) A jeśli o mnie chodzi to Pani Justynka i Pani Basia to moje faworytki. Pani... Emilia Przekluwanie uszu u dzieci! (1) Witam Serdecznie,mam na imię Minelka (3latka)i chciałabym podziękować Pani... Natasza Iwona - opinia (2) Korzystam z usług tego salonu od co najmniej ośmiu lat i jestem bardzo,... Iwona
elly - opinia (1) Jestem zachwycona dzieki pani Ani czuje sie swietnie w swojej nowej fryzurze :) elly agnieszka - opinia (1) Jeżeli chodzi o usługi fryzjerskie to byłam zarówno u jednej pani Ani... agnieszka Fanka (1) ... oczywiście p. Ani - bardzo dobry fryzjer i bardzo fajna osoba. Alicja Kasia - opinia (1) Polecam.Genialna obsługa.Miła atmosfera.Pełen profesjonalizm. Kasia Nr ONE (1) Po dlugich poszukiwaniach specjalisty dla moich wlosow znalazlam Salon Dolce... Betty Profesjonalna i miła obsługa (1) Po zapoznaniu się z pozytywnymi opiniami na Waszym portalu postanowiłam... Magda Nie zastanawiaj sie dluzej po prostu przyjdz ! :) (1) Hej! Wlasnie skorzystalem z uslug tego salonu i musze szczerze polecic go... Karol Pani Ania to mistrzyni :) (1) Trafilam przypadkiem - chcialam zrealizowac kupon, ktory dostalam w... Jola Iwona - opinia (1) Witam, Pierwsza wizyta u Pani Ani i po raz pierwszy pozytywny szok -... Iwona PEŁEN PROFESJONALIZM!!!!! (1) Korzystałam z fachowości (mniejszej lub wiekszej) wielu fryjerów.To co... Basia zdecydowanie polecam! (2) Strzyżenie i modelowanie wykonane perfekcyjnie. Pani, która wykonywała usługę... Joasia REWELACJA:) (1) Od pierwszej wizyty w tym salonie wiedzialam ze zostane jego stałą... kasia Paffinka - opinia (1) Salon całkiem sympatyczny, spełnia moje oczekiwania. Paffinka Salon kosmetyczny na najwyższym poziomie (1) Bardzo polecam Salon wszystkim wybierającym się mężczyznom do kosmetyczki.... AK Dolce Vita ! (1) Wspaniała atmosfera, jakość i komfort ! Polecam ! Tommy Super salon (1) Witam. Polecam wszystkim zestresowanym i zabieganym. Sama jestem wiecznie... Mariia Bardzo profesjonalnie (1) Moja pierwsza wizyta w salonie była bardzo miłą odmianą. Już na wstępie... Mariia