Kobieta poszukiwana

Od niedawna mieszkam w Gdyni, nie znam tu praktycznie nikogo. Poznam kobietę, z którą można porozmawiać na wszystkie tematy, pośmiać się, wypić lampkę wina, obejrzeć film czy poszaleć na parkiecie. Fajnie gdybyś mieszkała w Orłowie lub gdzieś blisko. Mam 28 lat, brunet, wysoki. Odezwij się.

hanssuser@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kobieta poszukiwana

raczej kiepski pomysł szukać kobiety na forum

dlaczego głupi? każdy sposób jest dobry,lepiej tak niż czekać z założonymi rękoma i narzekać,sama się nie znajdzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

no wiesz.... taki wymóg co do dzielnicy, w której się mieszka to już lekka przesada. no chyba, że jesteś leniwy to rozumiem. niemniej jednak życzę powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jestem leniwy, nie znam Trójmiasta, topografii, dlatego tak napisałem.

Kup sobie plan miasta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cross- nie musisz od razu jechać po bandzie. Chłopak jest tutaj nowy, takimi komentarzami wyrabiasz złą opinię o 3miejskich ludziach. Po to jest te forum, chce to niech szuka, w taki czy inny sposób, co Ci do tego...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cross mu udzielił rady , a plan mu może pomóc .

"Cross- nie musisz od razu jechać po bandzie."

Nie jadę po bandzie. Pokazuję koledze jak pokonywać bariery. Często najpoważniejsze problemy mają najprostsze rozwiązania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Spacer w okolicy Gdańsk 03.05.2026 (3 odpowiedzi)

Szukam osoby chętne na spacerek pogadankę najpóźniej 20:00 możecie napisać lokalizacje gdzie...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (75 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...