Kobieta

Witam.poznam kobietę do rozmowy.chciał bym z kimś pogadać chyba.jestem w związku.mam kobietę.duuuzo młodsza.która kocham.ale czasem tak strasznie mnie irytuje że mam ochotę wyjść z domu i wrócić rano
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Facet nie może cię zrozumieć, a ty chcesz aby kobieta cię zrozumiała ? Chyba że chcesz poznać kobietę na ten czas od wyjścia z domu do powrotu rano... :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wdr.po prostu chce pogadać z kobieta w wieku zbliżonym do mojej kobiety. Może podpowie coś.poradzi. wiek 24 lata plus minus

To ci powiem jako facet że to tak nie działa, nie możesz działać logicznie tam gdzie logiki nie ma :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No dobra w moim wieku plus minus 39 choć zawsze wolałem mlodsze

Mam wrażenie że różnica intelektualna między dotychczasowymi polemistami tego wątku jest większa niż się spodziewałem , zatem nie tłumacz się już tylko zadaj to pytanie na forum jakie chciałeś zadać tej dziewczynie , której poszukujesz , może jakaś będzie umiała dać ci satysfakcjonującą odpowiedź na twój problem.

Nie chce się wygadywac całemu 3 m a jednej osobie.nie znanej.kocham swoją kobietę a ona kocha mnie jesteśmy razem od x czasu .mamy potomstwo.planujemy ślub itd.nie szukam odskoczni a kogoś kto pomoże mi zrozumieć co robię źle.może się zaprzyjaźnić.może się zaprzyjaźnić czas pokarze.nie chce nic zmienić bo ogólnie jestem szczęśliwym

>czas pokarze
To czas może pokarać? :P

Primo
Jak chcesz jednej osobie to nie przypadkowej tylko idź sobie do psychologa ( jak chcesz naprawić samochód to wybierasz mechanika samochodowego, a nie technika żywienia bo akurat jest pod ręką)
Secundo
Wbrew pozorom "całe 3m" ma dużo doświadczenia i nie z takimi problemami sobie radziło, a o anonimowość się nie bój na razie twoich zdjęć nikt tobie nie każe wklejać , ani peselu podawać. :]

Primo:
Wierzysz w psychologów (o "psycholożkach" nie mówiąc)?

Secundo:
Na razie... ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja nie, ale to nie mi ma to pomóc, tylko jemu , a psychologowi też to nie zaszkodzi, chyba ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jednym słowem polecam konfesjonał- wysłucha,poradzi i odstuka. Kobieta to nie konfesjonał samolubny szowinisto!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

> Kobieta to nie konfesjonał samolubny szowinisto!!!!!!!!!!

"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości."
(T. Prachett )

@anonim:

Mógłbym odpowiedzieć, ze osoby znające mnie bliżej i/lub uważnie śledzące Forum znają odpowiedź na twoje pytanie.
Ale krócej będzie: Ch.. cię to obchodzi ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

T. Prachett nie wziął pod uwagę że okruszki z kolacji mogły się dostać w szparę przy klawiszu i zablokować go ;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

szowinista, egoista, d...k
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sadyl czy byłeś w wojsku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę ze masz większe problemy ze sobą. Chyba konfesjonal tobie nie pomogl

Polecam Poradnie Małżeńskie

Oj tam oj tam to wyjdz z domu jak nie macie wspolnych dzieci itd. To idzi!!Po co o tym pisac po prostu wyjdz czlowiek na wlasne zyczenie jest zniewolony przez drugiego ludzie zyjcie.

Cześć, jeśli masz jeszcze ochotę pogadać, odezwij się na mojego maila: lemoniada08@gmail.com

Inne tematy z forum

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

rumia (23 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...