Kobo Burger

Burgery

Gdańsk, Warszawska 69

Daniel - opinia (1) Najlepsze burgery w Trójmieście. Niebo w gębie. Polecam!!! Daniel Goście - opinia (1) Masakra. Mięso było paskudne same chrząstki i przerosty, bardzo niesmacze.... Goście K - opinia (1) Jest pysznie. KOBO od samego początku trzyma poziom. Polecam K
Piotr - opinia (1) Pyszne i wielkie Bardziej mi podchodzą niż promowany surf burger. Piotr Marek - opinia (1) Polecam!!! Najlepsze burgery i frytki belgijskie! Oryginalne składniki i... Marek Kasia i Kamil - opinia (1) Najlepsze burgery i frytki w Gdańsku! Kasia i Kamil Fanką jedzenia na mieście - opinia (1) Pyszne hamburgery. Dobre składniki oryginalne składniki. Francuz przepyszny.... Fanką jedzenia na mieście Karo - opinia (1) Wszystko na PLUS:) Bardzo miła obsługa, jedzenie przepyszne. No nic.. ttylko... Karo Suchy (1) Mięso otrzymałem mocno wysmażone, suche i małe jak na 200g, ale to już mówię... Adam Nie polecam (1) Burgery są duże, jednak całość jest naprawdę bardzo sucha, burger kociewski... Ola smakowało (1) Burgery na bogato, idzie się najeść. Świeże i dobre składniki. Mięso trochę... P&A Najgorsza obsługa! (1) "Kobo" nie dostarczyli mi wszystkich składników zamówienia, za które... mysza Bez Szału (1) Szacun za wybór pieczywa... Wybraliśmy dwa różne burgery plus zestawy frytek... Ja Srednio (1) Fajny lokal, mila obsluga, dobry wybor, ale hamburger slaby. Mieso w normie,... zm Smak i klimat na 6 (1) Smacznie. Oryginalnie. Francuz z wiśnia i serem. Przepyszny! Mięso... Aga Ekstra (1) Byłem ze znajomymi z innego miasta. Bałem się, że będzie wtopa bo sam byłem... kobo na plus Bardzo smaczne burgery. (1) Wszystkim nam bardzo smakowały. Plus za frytki w kartoniku. Bardzo miła i... kcr2 Polecam (1) Napiszę krótko: REWELACJA!!! Nigdy nie jadłam tak dobrego burgera, a jestem... Gosia Słabo (2) Cena nie adekwatna do jakości i wielkości jedzenia. Pomylone zamówienie.... Klaudia Pychotaaa (1) Przepyszne burgery, dużo skladników, mimo ze braliśmy na wynos i było... Urszula