Kocham Pierogi

Pierogarnie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Franciszka Hynka 65

Radek - ocena (1) Uwielbiam tam jeść! Radek Maria - ocena (1) pyszne pierogi, miła obsługa Maria Kozakao - ocena (1) Najlepsze w mieście! Nie wyobrażam sobie bez nich Świąt! Kozakao
Kam - ocena (1) Najlepsze pierogi w Gdańsku. Polecam Kam Radosław - ocena (1) Pycha! Polecam wszystkim miłośnikom pierogów! Radosław Magda - ocena (1) Pyszne domowe pierogi, zupy o smaku jaki pamiętam z dzieciństwa Magda Kasia - ocena (1) Pierogi przepyszne, ciasto mięciutkie, dużo farszu. Moja nowa miłość to... Kasia Andrzej K - ocena (1) Przytulne, kameralne miejsce! Najbardziej lubię pierogi ze szpinakiem.... Andrzej K Milena - ocena (1) Pierogi najlepsze na świecie. Duże porcje, dużo farszu, a ciasto bajka. Można... Milena Amelia - ocena (1) Pyszne pierogi polecam!! Amelia Magda - ocena (1) Najlepsze pierogi jakie jadłam, pyszny farsz i ciasto. Uwielbiam to miejsce... Magda Zuzanna - ocena (1) Pyszne! Jak w domu ️ Zuzanna Matej.VCF - ocena (1) Polecam z całego serca. Uwielbiam tu wracać. Przepyszne pierogi, ja i moje... Matej.VCF Mateusz - ocena (1) Bardzo dobre pierogi, zarówno wytrawne jak i na słodko. Szybka realizacja... Mateusz Przemek - ocena (1) Faktycznie kochają pierogi, bo smakują lepiej niż u mamy! Przemek Jakub - ocena (1) Najlepsze pierogi w Trójmieście! Jakub radC - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie radC Arkadiusz - ocena (1) pyszne pierogi z owocami, najbardziej smakują moim dzieciom :) Arkadiusz Autor - ocena (1) No niestety oprócz tego że porcja duża można się najeść, to hmm nie uważam... Autor Dekresz - ocena (1) Bardzo smaczne pierogi. Polecam Dekresz