dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że jest ta zła bo rozwala małżeństwo. Przecież facet też jest winien.
Niulka, wystarczyłoby wytłumaczyć o co chodziło w Twej opowieści i myślę że rozmowa utrzymałaby się na odpowiednim poziomie.
Bo rozumiem że chciałaś pokazać, że ten facet z Tobą czy bez Ciebie i tak zdradzał więc małżeństwo i bez Twego wkładu by się rozpadło, ot taki charakterek faceta
@Graszka
Graszko , gdyby jeszcze miała Niulka powody do bycia kąśliwą , to rozumiem... Ale nie wiem , czemu gryzie , skoro nie ma racji.. Wchodząc w tę dyskusję musiała liczyć się z odzewem , którego nie umie przyjąć na klatę :)
@Rondlu, gdybyś powąchała niektóre wody, zmieniałbyś zdanie ^^
Na początek, tak w ramach delikatnego eksperymentu węchowego polecam powąchać (oczywiście wody męskie):
- Creed Aventus (dostępna do wąchania E.Berg CH Klif)
- Amouage Epic (dostępna do wąchania w Perfumerii Styl w Sopocie przy Boh. Monte Cassino 46)
- Creed Green Irish Tweed (j.w. E.Berg)
- Givenchy Gentleman (Sephora/Douglas)
- E.Marinella Costa Nera i Posilippo (j.w. E.Berg)
może zdecydujesz się na Bożonarodzeniowy prezent pod choinkę dla Męża:)
Trollowanie wątków często kończy się na tym forum banem, zatem przemyśl, czy koniecznie chcesz dojść do tego etapu, kiedy ktoś uzna, że potrzebujesz odrobiny przerwy od forumowego życia ^^
Ja osobiście brzydzę się zdradą.Znam przypadek, gdzie mężczyzna przez kilka lat zdradzał swoją żonę, ponieważ była chora na stwardnienie rozsiane boczne i nie była w stanie spełniać małżeńskich przyjemnych obowiązków.
Niewiem co bym zrobila gdybym dowiedziała się że jestem zdradzana.Pewnie poszłabym z kwiatami do kochanki męża i podziękowała za uświadomienie mi jaki jest naprawdę i to wszystko.Bo czasu nikt nie cofnie.