Kochanka

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że jest ta zła bo rozwala małżeństwo. Przecież facet też jest winien.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: KOCHANKA

@Niulka
A kto udaje porządnych ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam kochanką. Wszystko skończyło się w momencie, gdy usłyszałam, że facet rozwodzi się. Bo chciał być tylko ze mną. Przestraszyłam się. Facet był dobry do zabawy. I na chwilę. Logiczne, że jeśli zdradzał ze mną to będzie zdradzał i mnie. Obecnie ma 3 kę dzieci, każde z inną i jest sam.
A Wy nie udawajcie takich porządnych, bo zawsze tak jest, że ci "najbardziej uczciwi" mają najwięcej za uszami ;-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

a na końcu śliwka węgierka;)

... i zasmażka :)

Jak chcesz to się przedstaw.Ja się nazywam Anonim Gall Anonim

łapki w dół oznaczają że ktoś jednak nie jest zwolennikiem podawania nazwisk czyżby jakieś uzasadnione obawy ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Halek ja uczę się Twoich tekstów i cytuję je jako własne-świetnie piszesz. wdr nie jestem ani tym zygzakiem,który pokazałeś jako mój nick, ani niczyją kochanką, muszę poodkurzac pokój ale za jakiś czas wrócę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tiaaa...fan klub się powiększa ^_^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kolejny wątek administracji czy socjologa-studenta-amatora napisany w celu rozruszania forum w którym autor już więcej głosu nie zabierze ?

W sumie jak naprawdę chcesz poznać odpowiedź to sprawdź , napisałaś że piszesz oficjalnie, a tutaj ukrywasz się pod znaczkiem ~... - napisz swoje imię i nazwisko i czyją kochanką byłaś i sprawdzimy reakcje , może nie tylko kobiety będą atakować i może nie tylko ciebie :P.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Halewicz ja Ciebie kocham i biegam za Tobą po całym forum, ostatnio znalazłam Cię w przychodni koło pani z nakryciem głowy. Aj low ju......................
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

@_marTinez_ - wszechobecny mylnie rozumiany i wypaczony do granic możliwości konsumpcjonizm powoduje, że młodzi ludzie zapatrzeni w siebie dokonują wyboru łatwiejszych rozwiązań we wzajemnych relacjach. Skądinąd słuszne założenie: "nie nadaję się do założenia rodziny, to będę singlem" zostaje poddane takiemu skarykaturyzowaniu, że zamiast żyć w zgodzie ze sobą i światem, a nawet (!) współżyjąc z innymi osobami o podobnych poglądach, "single" poszukują nowych wrażeń, wciągając w swój świat ludzi, którzy de facto nie chcą w nim uczestniczyć.

I tak dla przykładu takie kobiety upatrują sobie mężczyznę w szczęśliwym związku małżeńskim i dla czystej zabawy uwodzą go, rozbijając rodzinę, dokonują spustoszeń w życiu i tego mężczyzny i jego żony. "Czysta zabawa" jest podstawowym kryterium działania tych kobiet. Wyzucie ze wszelkich ludzkich odruchów, refleksji, empatii, poczucia odpowiedzialności i zwykłej przyzwoitości. Ba! Takie kobiety prezentują mężczyźnie iście rajski świat seksu, oferując mu perwersje, których nie doświadczyłby od małżonki (i.e.), więc ten, zamroczony pożądaniem, jak w malignie, brnie w to, kompletnie oderwany od rzeczywistości. Przebudzenia jednak bywają gorzkie i dramatyczne, a czasu się nie cofnie.

Zatem, może z lekka wulgaryzując, czasem lepiej jest poszukać ujścia w autozaspokojeniu niż w tych paru sekundach wątpliwej przyjemności wśród wyszukanych perwersji; nie warto tego stawiać na szali szczęścia następnych lat życia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Halewicz ,,takie "singielki" mają bezsprzecznie zburzony system wartości, zaburzenia seksualne (silne), mylne pojmowanie rzeczywistości. Kiedyś czytałem doskonałe studium nowoczesnych singielek, które są kompletnie pozbawione takiej ogólnie przyjętej ludzkiej przyzwoitości i poza fizycznością (jak najbardziej atrakcyjną), nie przypominają mentalnie kobiet. ,, ty bardzo mądrze i obiektywnie prawisz... też czytałem kiedyś taką prace.. to jest problem tych kobiet dużo bardziej złożony.. one przedkładają wygląd zewnętrzny ponad wartość intelektualną i dobra materialne.. i idąc po trupach do swego celu zatracają empatie do ludzi bo są skupione na sobie i TYLKO na sobie! i na osiągnięciu korzyści i satysfakcji poprzez takie ,,cwane,, działania :( jednym słowem stają sie ,,pępkiem świata,, ,,królewnami życia,, a niejednokrotnie ,, panem życia i śmierci,,

@pontianac
Dokładnie , masz rację :)

nie wiem, są tacy co udają cale życie ;)
w każdym bądź razie jak taki cham to lepiej dla jego żony żeby poszedł sobie w siną dal....

wiesz co w stylu "zabrałaś mi męża to pierz jego gacie"

@pontianac
Możliwe , ale udawać przez 15 lat ?
@sam
Właśnie , jak słusznie napisałeś , większość ;)

a może taki właśnie zawsze był tylko udawał normalnego? :))

Sam - heh no własnie, o tym myślałam pisząc ze nie zawsze da się normalnie odejść ;)

@pontianac
Zdziwiłabyś się . stawiam ich na identycznym poziomie , uwierz...
A w tym konkretnym przypadku , gdzie jest ojciec nastawiony przeciw dziecku , także nie uważam , że jest mniej winny , tylko że został poddany całkowitemu wypraniu mózgu , przykry widok niestety , z normalnego męża i ojca dziecka zrobił się taki cham, ze szkoda słów..

@sam - to taki syndrom psa ogrodnika, sam nie zje, drugiemu nie da. A czemu? Bo tak!!! Domyśl się!! Nie dotykaj mnie!!! O nic mi nie chodzi!!! ;-))))))

Wielu facetów, gdyby mogło to odeszłoby jak człowiek, ale mściwe żony potrafią bardzo pod górkę robić. Niby mówi, że ma odejść, a jak już do tego dochodzi, to wkłada klin między niego i jego nową partnerkę. I jeszcze robi to z uśmiechem. Jak to wytłumaczyć? To jest zachowanie psychopatyczne, jak Hal pisał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...