Kocie jazdy

Po 12 latach mój kot dorobił się kuwety.
Może teraz sikać w domu i tak jak dotychczas, czyli na dworze.
(zawsze jakaś alternatywa gdy przymrozi i nasypie białego)
Nooo, ale chyba nie zatrybił bez instrukcji obsługi do czego ta kuwet służy, bo zamiast czynić swą powinność przytargał dzisiaj żywe z dworu.

- i co c może być?
image

Uploaded with ImageShack.us

image

Spadaj c z tym aparatem to moja kuweta

image

No way

image

image

Przez chwilę myślałem nawet, że sie zaprzyjaźnią

image

Jednak skończyło się jak zawsze czyli szach i mat

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kocie jazdy

he he, dobre :-)

Ale czaderski siersciuch, za dobrze wyglada, zeby pozerac zywe. Dlatego traltuje je jak zabawke, a nie jak karme.

Moja kotka (a raczej mojej 2-połowy) jak na prawdziwą księżniczkę przystało ,Leja nie znosi hałasu i niekontrolowanych odruchów a w razie zagrożenia wbija się pazurami w łydkę w obronię terytorium....i mimo że: podobno jest ''łowcą leśnym Norweskim''ma problemy ze wskoczeniem na parapet a na dworze dostaje głupawki ,jest domowym pluszakiem i w życiu nawet muchy nie upolowała....hm...a mnie to chyba wciąż tylko toleruje bo do miłości to jeszcze daleko ;)no ale ja mam swoją Miśkę na którą Leja patrzy z góry...... :))))))
http://malyrydz.wrzuta.pl/obraz/8srI3gAOFoE/p2200230
http://malyrydz.wrzuta.pl/obraz/3fakdd1aAFK/p1260057mm-cropmmm

Daj ją do mnie na agroturystykę. Po tygodniu zacznie polować na kawałki suchego chleba.

chińskie grzywacze masz? no..no... ciemniejsze się robią latem. jeden włochaty się urodził tylko? ale co ja tam moge wiedzieć o chińskich grzywaczach? ;)

:) dwa były włochate :) tak jak Miśka reszta jak Tatuś :))łysolce.....fakt,latem są ciemniejsze...:)))

a skąd masz tę miśkę? z trójmiejskiej hodowli jakiejś? a zresztą... za dużo miał bym tych pytań. u mnie to nawet łysy mops się zdarzył. i łysy sznaucer. sznaucera może nawet uda mi się ściągnąc z awatara bratoskiego. nagi łysy sznaucer, czyli tata grzywacz, mama sznaucer. taadaaa

image

:) dobre :) miśka i tatuś z hodowli z Poznania............ale już nigdy więcej szczeniaków!!!!i tak sporo zoo w domu :))

"Ale czaderski siersciuch, za dobrze wyglada, zeby pozerac zywe. Dlatego traltuje je jak zabawke, a nie jak karme."

Przyjedź to zobaczysz jak szybko szama żywca pomimo pełnej michy.
Nie to żebym się czymś tam chwalił, bo czym nie ma.
Przyroda zwyczajnie tak działa.
Futerko, oczy i witalność mego kociambra świadczą właśnie o tym, że dietę ma wszechstronną :) co upoluje to jego.
Przynosił dawniej ukatrupione szczury wielkości połowy swych gabarytów. (licząc bez szczurzego ogona)
(musiał jeszcze z tą padliną wdrapać się na balkon po pionie - widok bezcenny)
Szczury stosunkowo rzadko połyka.
Sikorki wciąga na poczekaniu i przychodzi opierzony jak indianin.
Myszy i nornice w 30% przynosi żywe i się nimi bawi - dopóki gryzonie nie są zbyt ruchliwe to mają sznase na przeżycie.
Później je zjada lub zostawia mi.

kota głupia nie jest. Przyniesie jeszcze jednego i założy hodowlę. Będzie tylko pilnować czy nie spierniczają.

To nie byłoby głupie.
Zrobiłbym interes, sprzedając pieczone udka drobu jako specjał z Dalekiego Wschodu.
Przyprawy mam.

Nie.
Kebab ala pitta.
Sałata, czosnkowy sos i buła z mięskiem.
Cena 3.29pln.
Ktoś chętny?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie do wiary normalnie że kot wsadził mysz do kuwety....
ale super kot, i mysz też śliczna mam nadzieje że jej nie zeżarł jednak tylko zwiała myszka bo szkoda zwierzaczka....

Inne tematy z forum

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...