Kociewiak
A ja byłam na 2 weselach- tylko jakos gość:)
1) "Kociewiak" agroturystyka w Szteklinie (blisko Starogardu Gdańskiego)
super przyjęcie, bo
- duża przesteń na zewnatrz
- sala spokojnie na 80 osób
- cena 120 zł z poprawinami na których bawiłam się chyba lepiej niż na weselu bo grała nam kapela kociewska do jakieś 11 w nocy
- pełna swoboda, wszelkie propozycje są rozważane itak np. zmiany w menu u mnie był to dodatkowy łosoś, węgorz, zamówiony dzik
- noclegi -6 pokoi a reszta gości ulokowana naokoło
- jedzenia było PELNO i Pysznie pozostawalo na poprawiny
minus to może że godzina drogi z gdańska
2) Róża wiatrów
Co tu dużo mówić tzw. standart, hurtowo organizowane wesela.
Nie mozna się czepiać ale dla mnie takie wesele jakoś nie ma klimatu... A na dodatek jeszcze 3 inne pary młode mają wesele w tym samym czasie. Eeee. Ceny nie znam. Pewie też coś około 120 zł bez poprawin? Nie wiem. Wszystko ok ale wesele bez "tego czegoś".
1) "Kociewiak" agroturystyka w Szteklinie (blisko Starogardu Gdańskiego)
super przyjęcie, bo
- duża przesteń na zewnatrz
- sala spokojnie na 80 osób
- cena 120 zł z poprawinami na których bawiłam się chyba lepiej niż na weselu bo grała nam kapela kociewska do jakieś 11 w nocy
- pełna swoboda, wszelkie propozycje są rozważane itak np. zmiany w menu u mnie był to dodatkowy łosoś, węgorz, zamówiony dzik
- noclegi -6 pokoi a reszta gości ulokowana naokoło
- jedzenia było PELNO i Pysznie pozostawalo na poprawiny
minus to może że godzina drogi z gdańska
2) Róża wiatrów
Co tu dużo mówić tzw. standart, hurtowo organizowane wesela.
Nie mozna się czepiać ale dla mnie takie wesele jakoś nie ma klimatu... A na dodatek jeszcze 3 inne pary młode mają wesele w tym samym czasie. Eeee. Ceny nie znam. Pewie też coś około 120 zł bez poprawin? Nie wiem. Wszystko ok ale wesele bez "tego czegoś".