Kociewiak

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
A ja byłam na 2 weselach- tylko jakos gość:)

1) "Kociewiak" agroturystyka w Szteklinie (blisko Starogardu Gdańskiego)
super przyjęcie, bo
- duża przesteń na zewnatrz
- sala spokojnie na 80 osób
- cena 120 zł z poprawinami na których bawiłam się chyba lepiej niż na weselu bo grała nam kapela kociewska do jakieś 11 w nocy
- pełna swoboda, wszelkie propozycje są rozważane itak np. zmiany w menu u mnie był to dodatkowy łosoś, węgorz, zamówiony dzik
- noclegi -6 pokoi a reszta gości ulokowana naokoło
- jedzenia było PELNO i Pysznie pozostawalo na poprawiny
minus to może że godzina drogi z gdańska

2) Róża wiatrów
Co tu dużo mówić tzw. standart, hurtowo organizowane wesela.
Nie mozna się czepiać ale dla mnie takie wesele jakoś nie ma klimatu... A na dodatek jeszcze 3 inne pary młode mają wesele w tym samym czasie. Eeee. Ceny nie znam. Pewie też coś około 120 zł bez poprawin? Nie wiem. Wszystko ok ale wesele bez "tego czegoś".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kociewiak

ojej to mialo sie znaleść w "naszych lokalach weselnych"...przepraszam ale pierwszy raz tu zajrzałam i sie nie orientuje:)

Seniorita, a masz moze jakies namiary na stronke tego Szteklina? Albo jakies zdjecia tego obiektu? Bede wdzieczna!

A ja byłam na weselu w czerwcu tego roku i bardzo mi się podobało to miejsce. Jedzenie rzeczywiście rewelacyjne, sala z klimatem i wielka swoboda dla Gości. Z noclegami również nie ma problemu, gdyż jest dużo pokoi. Też tam będę chciała zorganizować swoje wesele w czerwcu 2011:))

Hej:)

Miałam tydzień temu swoje Wesele właśnie w Kociewiaku w

Szteklinie i polecam wszystkim to miejsce. Bardzo ładna sala,

możliwość noclegów, sprawna obsługa i przepyszne jedzenie,

którego było bardzo dużo. Do tego dochodzi profesjonalne podejście

właścicieli, którzy z wszystkiego wywiązali się z nawiązką (dziękuje).

Szczerze polecam to miejsce!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,

Razem ze zespołem mieliśmy okazję niedawno odwiedzić Agroturystykę "Kociewiak" w Szteklinie, więc na świeżo możemy podzielić się wrażeniami.
Pierwsze wyjątkowe wrażenie robi lokalizacja - wśród pól, lasów, nieopodal jeziora - tutaj człowiek naprawdę zaczyna żyć rytmem otaczającej przyrody i przyjemnie zwalnia tempo... :)
Obiekt i jego obejście mają rustykalny, swojski klimat, więc nie ma aury wymuszonej elegancji i sztywności, które towarzyszą różnym weselom - tu jest swojsko i to się czuje od razu.
Jest też chyba opcja noclegowa, więc świetna alternatywa dla ludzi, którzy chcą razem z rodziną wyjechać za miasto i świętować kilka dni.

Kto nie był niech choć raz odwiedzi to miejsce - okolica niezapomniana! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0