Super pub!! :) (1) Nie mam się do czego przyczepić - wszystko było na wysokim poziomie, dawno... Ola Zacnie (1) Imprezki są całkiem zacne :D Na plus na pewno obsługa, bo barmani są na maksa... martin polecam! (1) Tatarek suuper. Do tego ceny drinków, które nie są wygórowane i nie pozwalają... Karolina
2 pięterka (1) Podoba mi się pomysł z dwoma piętrami. Nie lubię tańczyć i nawet nie... Paweł Soopocko (1) Wystrój i muzyka w duchu sopockiej imprezy. Ceny studenckie, nie powiem... Fabian ekstra (1) Coraz to słysze że jakiś klub w Sopocie się zamyka nie dziwię się jeżeli nie... Klaudia Dobre miejsce na imprezę (1) Byłam ostatnio na piątkowej imprezie i jestem bardzo zadowolona. Miejsce... Justyna Polecam (1) Mało jest miejsc w Trójmieście, gdzie można potańczyć, wypić drinka, zjeść i... Bartek Warte polecenia (1) Miejsce nowoczesne, świeże i inne niż wszystko co jest w Sopocie. Bywam w tym... Łucja Zobaczcie sami (1) Naprawdę wyjątkowe miejsce w Sopocie zarówno w noc jak i w dzień! Polecam... Walsla Nowe modne miejsce (1) Coś czuję, że niedługo to miejsce znajdzie się na liście instagramowych... agatage Luźna atmosfera i świetne wnętrza (1) Odwiedziłam z koleżanką w zeszły weekend i stwierdzam że miejsce jest... michalina Piątkowa impreza (1) Byłam w zeszły piątek na imprezie i moge polecic. Dj puszczał fajną, czarna... Kate najlepsi!!! (1) Fajne miejsce polecam zarówno na before jak i after, dużo się tu dzieje i są... trójka Super miejsce na pewno tu wrócę! (1) Co tu dużo pisać świetne miejsce, można wypić drinka piwko i zjeść mega... Karina