Pychotka (1) Wysoki kucharz jest mistrzem! Z chęcią umowilabym się z nim po pracy ale nie... Lucyna Bar typowo studencki (1) Poutine z boxów - jedliśmy 3 x poutine z wieprzowiną berbeque, bardzo... ksantypa Jedzenie (2) Zamówiłam Poutine wołowina barbecue, po pierwsze wołowina wyglądała jak mięso... Patrycja
Poutinki (1) Zwykle nie jadam fastfoodów, ale poutinki 6+. Polecam Natalia Pyszne jedzonko! (1) Polecam! Zwłaszcza poutine z kurczakiem :) Alena Polecam serdecznie (1) Na Kolejny Nowy Lokal wpadłem calkowicie przypadkiem wracając z uczelni. Z... Kisiel Coś nowego (1) Pomysł na knajpę w miarę świeży, wiadomo, na początku nie wszystko jest... Olaf Baaardzo smacznie (1) Pierwszy raz w takim miejscu i bardzo pozytywne wrażenia :) jedzenie pyszne... Natalia Dla każdego cos dobrego (1) Ostatnio pomiędzy zajęciami wybraliśmy się wraz ze znajomymi do Nowego Lokalu... Głodne studenty z PG Bardzo smaczne (1) Zapraszam i polecam wszystkim Rnuciarz Kolejny Zadowolony Klient (1) Jeden z moich ulubionych lokali, bardzo sympatyczna obsługa, ceny można... Jarek Zachwycona (1) Jestem zachwycona tym miejscem, kucharz powinien pracowac conajmniej w... Magda Fetta (1) Dobra szamka. Wpadłem na chwilę w przerwie między zajęciami na uczelni obok.... Samolocik Smakowicie (1) Przyszedłem raz i od razu spodobało mi się. Nie jest drogo A można się najeść... Cndispen Smacznie, tanio i zdrowo! :) (1) Jestem wegetarianką i ucieszylam się, gdy zobaczyłam w Menu Poutine wege :)... Kasia DRAMAT (1) Wpadłam ze znajomymi z czystej ciekawości. Spędziliśmy tam godzinę. Jakie... Monika Do syta :-) (1) Super jedzenie, tego nie było w trójmieście! Kubełek z frytkami i... Anna Qu'est-ce que c'est? (1) Ce ne pas poutine. I don't know who came with the idea to make poutine, but... Denise Pozytywne zaskoczenie (1) Byłam pierwszy raz i jestem pod wrażeniem. Nigdy wcześniej nie próbowałam... Asia Super pycha (1) Bardzo dobre jedzonko bede wpadać Dariusz