Re: Kolejny PUB z serii zapitki i zakąski
witam. irytują mnie takie wypowiedzi...nie bardzo rozumiem po co ktoś jest tak zawzięty i za wszelką cenę chce "obwieścić światu" jak to Pub Polskie Kino mu się nie podoba i jak to właściciel robi sobie auto reklamę... Może i tak jest kto wie, ale komu to przeszkadza... Ludzie mają różne wymagania i oczekiwania. Jak dla mnie komuś może się tam podobać ,a komuś nie i to dotyczy każdego innego miejsca. Jednak szkoda mi osób które poświęcają tyle czasu na wypisywanie zgryźliwych uwag i komentarzy. Chyba osoby takie nie posiadają życia osobistego i są zazdrosne o sukces innych. Pewnie jedynym sposobem na poprawienie sobie samopoczucia i sprawienie że nie czują się jak nieudacznicy życiowi w stosunku do innych, jest wypisywanie negatywnych komentarzy na czyść temat...Proponuje zając się własnym życiem i uwierzyć trochę we własne możliwości, ponieważ poprzez poświęcanie tyle czasu negatywizmowi w stosunku do innych, pokazuje się tylko własną, niską samoocenę i brak wiarę w siebie. Jeżeli chodzi o mnie to podtrzymuje swoje zdanie. Pub Polskie kino mi osobiście przypadł do gustu.
6
0