Tomasz - ocena (1) Doskonałe miejsce na rodzinne wypady. Super zagospodarowana trasa przejazdu i... Tomasz Werka - ocena (1) Super, bardzo polecam, świetnie się bawiłam! Niezapomniana przygoda :) Werka sara - ocena (1) fantastyczne miejsce! niezapomniane wrażenia dla dzieci:)) sara
Krzysztof D. - ocena (1) Super sprawa. Świetnie bawiłem się z rodzinną. Krzysztof D. Ryszard - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie Ryszard Łukasz - ocena (1) Byłem i polecam . Bardzo ciekawa trójmiejska atrakcja . Ekxtra polecam Łukasz Dominika - ocena (1) Bardzo fajne miejsce! Będąc w Sopocie z rodziną wręcz obowiązkowy punkt do... Dominika Karol - ocena (1) Dobry stosunek ceny do jakości Karol Małgorzata - opinia (1) Niecodzienna atrakcja dla dzieci, fani pociągów będą zachwyceni (kto nie... Małgorzata Train man - opinia (1) Bardzo ciekawe miejsce. Gwarantowane pozytywne emocje. Personel bardzo... Train man Magda - opinia (1) Byłam z synkiem na urodzinach tam zorganizowanych jeszcze przed otwarciem... Magda