Koleżanka się do mnie nie odzywa ;(

Jak tu nakłonić ją do gadania? Ma full moich zdjęć z sylwestra a ani jej się widzi podzielić się nimi ze mną. Już sam nie wiem czy prośbą czy groźbą;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Koleżanka się do mnie nie odzywa ;(

>jestem tu szczery i nic nie zmyślam

W to akurat ciężko uwierzyć...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Zdjęcia nie są jakieś kontrowersyjne;) Ale 10 lat w górach nie byłem i miło by było mieć jakąś pamiątkę z tego wyjazdu."
Jak by były kontrowersyjne,to byś miał chociaż raty przez osiemnaście lat na pamiątkę;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie no jestem tu szczery i nic nie zmyślam. Zdjęcia nie są jakieś kontrowersyjne;) Ale 10 lat w górach nie byłem i miło by było mieć jakąś pamiątkę z tego wyjazdu. Zwłaszcza ,że sporo zdjęć zrobiła. No w tym sęk ,że ten liść za darmo zapewne nie był a żadne sposoby kontaktu nie skutkują. Iść osobiście trochę się obawiam bo z drugiej strony nie chcę być jakiś nachalny. Bądź tu mądry i pisz wiersze. Co lepsze kontakt z jej rodzeństwem też bez odzewu;/ Musiałem nabroić nieźle;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

...co jeszcze ciekawego powie w tym temacie ;)

Koleżanka przysłała mi zdjęcia, ale nie wszystkie :((

Może to? ;)

>Powściągliwy ma bujną wyobraźnię

Dokładnie, poczekajmy, co jeszcze ciekawego powie w tym temacie ;)

Mikronezja-- dwie dychy to poważny wydatek dla autora wątku, Cross, poczekajmy, Powściągliwy ma bujną wyobraźnię, więc na pewno jest to ciekawa historia:-)))

a może niezłego kwiatka to już jej zrobił, a teraz biedak nie wie jak to odkręcić ;)))

"...jeżeli na zdjęciach jest coś, co nie powinno ujrzeć światła dziennego, to lepiej przeproś koleżankę, a najlepiej kup jej kwiatka:-)) trudno, ucierpisz strasznie finansowo, ale odzyskasz koleżankę, zdjęcia i reputację!"

Zależy co mogłoby być na tych zdjęciach. Kwiatek i przeprosiny mogą nie wystarczyć do tego żeby Powściągliwy się zrehabilitował.

Choć pewnie w rzeczywistości jest tak jak napisała Mikro:
"Powściągliwy, ale Ci się nudzi. Znowu nas karmisz zmyślonymi historyjkami?"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

>ucierpisz strasznie finansowo

Graszka, kolejne dwie dychy w plecy? ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powściągliwy, jeżeli na zdjęciach jest coś, co nie powinno ujrzeć światła dziennego, to lepiej przeproś koleżankę, a najlepiej kup jej kwiatka:-)) trudno, ucierpisz strasznie finansowo, ale odzyskasz koleżankę, zdjęcia i reputację!

Powściągliwy, ale Ci się nudzi. Znowu nas karmisz zmyślonymi historyjkami? A nawet jeśli to prawda, to może boisz się, że uwieczniła, co jej zrobiłeś, zanim dostałeś z liścia? :P
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Feromony na pierwszej randce (50 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

marynarz pozna panią (193 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

Gry (16 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?