Kolorowe Przedszkole w Matemblewie

Przedszkola Opieka nad dziećmi

Gdańsk, Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 2

Mama - ocena (1) Dzieci niestety często w grupach łączonych, Panie wówczas rozmawiają ze soba... Mama Zadowolona mama - ocena (2) Super placówka, świetna kadra Zadowolona mama Mama Helenki - ocena (2) Miła atmosfera,Panie zawsze uśmiechnięte,moja córka chętnie chodziła,czuła... Mama Helenki
Milena - ocena (2) Super rodzinna atmosfera, miłe Panie służące zawsze pomocą,ładne miejsce z... Milena Zadowolona mama - ocena (2) Super przedszkole- prowadzone z pasją i z pomysłem. Wspaniałe opiekunki i... Zadowolona mama tkseniak@wp.pl - ocena (2) W mieście, ale poza miastem. Cisza i spokój, dzieci często ma dworze tkseniak@wp.pl Adaś - ocena (2) Super wrażenia moje dziecko mega zadowolone Adaś Marynia - ocena (2) Fantastyczne miejsce Atmosfera rodzinna a każde dziecko zaopiekowane w... Marynia Anna - ocena (2) Polecam ️ Cudowne miejsce. Anna Daniela - ocena (2) Najlepsza na świecie opieka nad dziećmi! Panie, które opiekują się... Daniela Alina - ocena (2) Profesjonalne panie , bardzo miła domowa atmosfera , polecam serdecznie. Alina Magda - ocena (2) Świetna, profesjonalna opieka, dobra komunikacja wychowawców z rodzicami.... Magda Dorota - ocena (1) Domowa atmosfera, przytulne miejsce, profesjonalna opieka i nauka Dorota Anna - ocena (1) Świetne przedszkole,przesympatyczna kadra, a dziecko zawsze zadowolone i... Anna Paweł - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam, świetna atmosfera i przede wszystkim kompetentna... Paweł Łukasz - ocena (2) Dobrze zorganizowana i prowadzona placówka. Bardzo miła i profesjonalna... Łukasz Tata - ocena (2) Świetna atmosfera, nigdy nie bałem się zostawić dziecka. Dwa ogromne place... Tata Marta - ocena (4) Super, super, super, polecam! Marta MN - ocena (2) Polecam, jeśli szukasz miejsca dla Dziecka, gdzie panuje domowa atmosfera,... MN Tata - ocena (2) Kameralne miejsce z rodzinna atmosfera. Swietne warunki lokalowe, duza... Tata