Polecam;-) kolorowy domek;-) (1) Witam serdecznie. Nasza 2.5letnia córka uczęszcza do kolorowego domku ok 7... Angela Odpowiedź "zawiedzionej" (1) Chyba coś się pomyliło tej zawiedzionej mężczyźnie, pewnie że w Kolorowym... Agnieszka Przestrzegam!!! (1) Szczerze przestrzegam przed posłaniem Dziecka do tej placówki!!! Moja Dziecko... zawiedziona
Szału nie robi (1) Moje dziecko chodzi do maluszków.Niestety nie jestem zadowolona, bo... Kasia BYŁO SUPERRRR! (1) Dziękuję Pani Dyrektor i wychowawczyniom za zorganizowanie wspaniałego Dnia... Babcia Swietne (1) Corka uwielbia tam chodzic,mimo ze na poczatku bylo trudno,to w razie placzu... zabulka Nowe przedszkole (8) Witam serdecznie, chciałambym poinformować o nowej możliwości opieki -... kolorowydomek Polecam :) (2) Przedszkole jest super, syn nie chce do domu wracać, ciągle nowe atrakcje,... sara kolorowy domek oplaty (2) Jakie są oplaty w tym przedszkolu? Jak z posilkami? aga Bajkowo i fachowo (1) Zdecydowanie polecam wszystkim mamom aby bez obaw powierzyć swoją pociechę... Anna Wspaniała opieka (4) Polecamy serdecznie zwłaszcza ze względu na wspaniałą opiekę. Nasza córka... Kasia i Wojtek Polecam! (1) Nasz synek Jaś uczęszcza do Kolorowego Domku od listopada, do grupy... gosia i marcin Oby tak dalej... (2) Jako rodzice jesteśmy zachwyceni, dziecko z wielką przyjemnością uczęszcza do... Markiza Bajeczny domek! (1) Gorąco polecam przedszkole Kolorowy Domek. Moja córeczka właśnie zaczeła... Mama Martynki karygodne !! (1) Dziś przejeżdżałam obok kolorowego domku ok godz 11 i jestem wściekła, 3... Lerna polecamy (1) córcia zaczeła juz drogi rok uczeszczania do tego przedszkola i obie jestesmy... Agnieszka polecam ! (1) Wspaniałe przedzkole - domowa atmosfera, indywidualne podjeście do każdego... Adam polecam, szczególnie małym dzieciom 2-4 lata (1) Polecam ognisko, panie są serdeczne, indywidualnie podchodzą do potrzeb... martuszka Super! (2) Moje 2-letnie dzieci chodziły do Kolorowego Domku, zarówno one, jak i ja... Maria L.