Patryk - opinia (1) Oceniając jednym słowem... Petarda Patryk DB - opinia (1) Najlepszy catering w Trójmieście. Przepyszne jedzenie, dostawy i kontakt... DB Sebastian - opinia (1) Z miesiąca na miesiąc mnie zaskakują. Jedzenie jest pyszne, pachnące, pięknie... Sebastian
Noel - opinia (2) Dania na najwyższym poziomie kulinarnym. Smaki przywożonych dań to... Noel Wiola - opinia (1) Najlepszy catering, Polecam serdecznie! Wiola Mir - opinia (1) Ja nie wiem jak smakują inne cateringi i tak w zasadzie to nie chcę wiedzieć... Mir Jakub - opinia (1) Jedzenie pyszne, obsługa profesjonalna, dostawcy mili Jakub Mateusz - opinia (1) Bardzo dobrze dobrane smaki, wszystko świeże i na czas. Polecam Mateusz Damian - opinia (1) Tak smacznie i kolorowo nie jadłem nigdzie :) Damian Oczko Misia Rysia - opinia (1) Pierwszy catering z opcją wymiennych opakowań! Genialny pomysł na... Oczko Misia Rysia Wojciech Broker - opinia (2) Bez wątpienia najlepszy catering dietetyczny w trójmieście. Kuchnia wyborna i... Wojciech Broker Joanna - opinia (1) Wszystko pyszne, na czas i w bardzo dobry cenach. Serdecznie polecam ! Joanna Wlaz - opinia (1) Najlepszy stosunek jakości do ceny smacznie i z sercem polecam ! Wlaz Wlaz - opinia (1) Najlepszy stosunek jakości do ceny, smacznie i z sercem. Wlaz Wlaz - opinia (1) Najlepszy stosunek ceny do jakości, profesjonalnie, prze smacznie i z sercem... Wlaz Daniel - opinia (1) Najlepszy Catering w okolicy, produkty zawsze świeże. Dostawy na czas. I... Daniel Magda - opinia (1) Polecam :) ostre sosy dostępne na stronie są genialne a catering wiadomo... Magda Joanna K - opinia (1) Są najlepsi , menu super , obsługa świetna! Joanna K M. - opinia (1) Najlepszy! Wszystko smaczne, ciekawie skomponowane posiłki! Polecam! M.