Agata - opinia (1) Jestem z nimi z przerwami od początku powstania firmy. Produkty świeże.... Agata Anetta - opinia (1) Najsmaczniejszy Najlepszy Catering w całym Województwie Pomorskim. Polecam... Anetta Aga - opinia (1) wszystko super i na najwyższym poziomie! Aga
Agata - opinia (1) Jestem z nimi z przerwami od początku powstania firmy. Produkty świeże.... Agata Julia - opinia (1) dania się nie nudzą :) ciągle coś ulepszane/zmieniane. Julia Anetta Juniak - opinia (1) Najlepszy i najsmaczniejszy catering w całym Województwie Pomorskim. Jest... Anetta Juniak IZA - opinia (1) Dieta bardzo zróżnicowana, dużo świeżych warzyw o owoców, potrawy jak z... IZA Małgorzata - opinia (1) Jedzenie smaczne, ładnie podane. Duży plus za opakowania wymienne i wieczorne... Małgorzata Piotr - opinia (1) Bez wątpienia najlepszy catering w Trojmiescie. Świeżo, smacznie i zgrabnie... Piotr Dorota - opinia (1) Bardzo smaczne +świerże+estetyczne Dorota Joanna - opinia (1) Smaczne, wysokiej jakości posiłki zawsze na czas. Najlepszy catering w Gdańsku Joanna Maria - opinia (1) Był to pierwszy catering jaki wybrałam, później chcieliśmy wypróbować także... Maria Karina - opinia (1) Bardzo urozmaicone i smaczne jedzenie. Karina Jurek - opinia (1) Najlepszy catering w 3 city. Polecam Jurek Paulina - opinia (1) Najlepszy ! Smaczny , różnorodny i z bardzo dobrych produktów! Jestem... Paulina Iza - opinia (1) Najlepszy catering. Dania pyszne i pięknie podane. Iza agab - opinia (1) bardzo dobre jedzenie, nigdy nie było sytuacji, żeby coś było niesmaczne lub... agab Kasia - opinia (1) Najlepszy catering dietetyczny z którego korzystałam. Jedzenie zawsze smaczne... Kasia Maxym - opinia (1) Nie ma lepszego na trójmiejskim rynku. Korzystam ponad pół roku i nie było... Maxym Ania - opinia (1) Super catering! Wszystko świeże i smaczne! Ania