Polecam Panią Edytę Jakimiak (1) Z pełną odpowiedzialnością i przekonaniem polecam współpracę z Panią Edytą... Paweł Szybko i sprawnie znalazłem wymarzone mieszkanie- polecam (2) Jestem bardzo zadowolony z obsługi Pani Moniko Brunki - Szybko i sprawnie... Dawid K. Polecam wszystkim, profesjonalnie, bezpiecznie i miło (1) Polecam wszystkim, którzy szukają bezpiecznej i profesjonalnej obsługi przy... Bożena
Polecam Panią Edytę Jakimiak (1) Trzeci raz wynajmuje moje mieszkanie. Szczególnie polecam Panią Edytę... Maciej Bardzo polecam Panią Monikę Gauden (1) Pani Monika jest osobą konkretną, która przeprowadza transakcje szybko, jest... Asia Polecam w 100% (1) Profesjonalna , sympatyczna, kontaktowa, rozumie potrzeby innego... B & W .S Zdecydowanie polecam (1) Transakcję prowadziła pani Edyta Jakimiak. Jestem bardzo zadowolona!... Alicja Polecam Panią Edytę Jakimiak (1) Polecam Panią Edytę Jakimiak. Dostosowała świetnie ofertę do naszych potrzeb.... Andrzej Ocena pracownika Biura Nieruchomości Koloseum w Gdyni. (1) Wielkie podzękowania na ręce Pani Edyty Jakimiak. Bardzo dobre przygotowanie... Weronika Szybko i profesjonalnie. Polecam! (1) Profesjonalna pomoc przy sprzedaży mieszkania i szybka finalizacja... Krzysztof ocena posrednika koloseum (1) pragne podziekowac Pani Magdalenie Suszynskiej posredniczce Koloseum za... Elzbieta Andrzejczak Polecam! Rzeczowo, konkretnie i bez zbędnego marnowania czasu! (1) Polecam bardzo serdecznie to biuro nieruchomości ze względu na gotowość w... Olgierd kupno mieszkania (1) Naprawdę skuteczne biuro nieruchomości. Profesjonalna, kompetentna i miła... Łukasz Bonikowski Kupno mieszkania - Obsługa (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa! Dokonałem zakupu mieszkania przy pomocy... Marcin Pawłowski Świetna Współpraca (1) Bardzo dobry kontakt z klientem, transakcja przebiegła wyjątkowo szybko.... Gosia Polcem! (1) Miałam styczność z tym biurem bardzo miła obsługa, szybko sprzedałam... klient