Beata Tusk-Fandrey - ocena (1) Współpracuję z Panią Moniką Brunką od lat. Zawsze w pełni profesjonalnie... Beata Tusk-Fandrey Krzysztof - ocena (1) Pani Monika Brunka to bardzo profesjonalny agent nieruchomości. Bardzo... Krzysztof Marek - opinia (1) Profesjonalna obsługa ze strony pani Moniki B. Rzetelność, fachowość,... Marek
Katarzyna - opinia (1) Pani Monika jest osobą profesjonalną, pośredniczyła w kupnie mieszkania.... Katarzyna Marzena - opinia (1) Serdecznie polecam Pania Monike Brunke. Cala transakcja przeszla konkretnie i... Marzena Marcin Pawlak - opinia (2) Dramat. Biuro bez zgody właściciela skopiowało prywatną ofertę wraz ze... Marcin Pawlak Paweł S. - opinia (1) W sierpniu korzystałem z usług Agencji Koloseum w zakresie wynajęcia... Paweł S. Zuza - opinia (1) Konkretnie i profesjonalnie. W czasie sprzedaży czułam się bardzo... Zuza Realistka - opinia (1) Mega profesjonalne podejście do klienta, sympatycznie, szybko i konkretnie.... Realistka Katarzyna :) - opinia (1) Polecam z całego serca Panią Edytę Jakimiak. Bardzo konkretna, punktualna,... Katarzyna :) Izabela - opinia (1) Nie polecam.Nie jestem zadowolona z obsługi oferty. Nie przekazano przez... Izabela Ewelina - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Panią Edytę Jakimiak! Jest to odpowiednia osoba... Ewelina Olga - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Edytę Jakimiak. Bardzo szybko za pośrednictwem Pani... Olga Justyna - opinia (1) Bardzo polecam Panią Monikę Gauden. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie,... Justyna Kupno mieszkania (1) Bardzo polecam p. Monikę Gauden. Pośredniczyła w kupnie mieszkania. Jest to... LR Pani Agata Gajtkowska Koloseum. (1) Polecam Panią Agatę, która niedawno pomogła mi przy sprzedaży mieszkania-... Bartosz Polecamy Panią Edytę Jakimiak (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam współpracę z Panią Edytą Jakimiak. Pani... Sebastian Pełen profesjonalizm. (1) Korzystałam z usług biura podczas sprzedaży swojego mieszkania. Sytuacja o... Dominika krycia Edyta Jakimiak Koloseum Nieruchomości (1) Bardzo polecam p. Edytę Jakimiak. Profesjonalna, energiczna, doskonale... Małgorzata Polecam Panią Edytę Jakimiak (1) Profesjonalna opieka nad sprzedażą domu. Lepiej z domownikami nie mogliśmy... Robert