Zinteresowana (5) Mam pytanie?czy zatrudniacie osoby do pracy fizycznej i na jakich warunkach?... Joanna wywóz nieczystości (3) Nie!!!!!!!!!,firma nieterminowa,jesli wypadnie jakieś Święto zjawiają się po... Katarzyna Koss Wszystko ok (3) Krotko i na temat bez komplikacj. Polecam! Andrzej
......... (4) Zamówiłem kontener na gruz!Ale by go zamówić nie mogłem się dogadać z... Remonty Firma ktora olewa ludzi (1) mam 2 kontenery za ktore jest zaplacony wywoz nieczystosci i juz 2 tydzien... GDANSZCZANKA tomasz - opinia (2) bardzo mi sie podoba tomasz nie wywiązują się ze zobowiązań (1) Firma niechlujna z olewistym stosunkiem do swojej pracy. Od miesiąca w Nowym... z nowego portu Polecam usługi (wywożenie gruzu) (1) Bardzo dobra i terminowa współpraca. Kontener przywieziony i zabrany... Działkowiec Polecam (1) Bardzo polecam, sprawnie i szybko! Kudlaty kom bis (4) i kosztem kom eko koń Bardzo rzetelnie i fachowo (1) Kontener podstawiony na czas i odebrany wg umowy. Szybko i fachowo - tylko... Adam