Polecam - szybka i sprawna naprawa laptopa (1) Panowie naprawili laptopa, który był dość mocno doświadczony. Miał bardzo... UlaPw Marek - opinia (1) Znakomita obsługa i super szybka naprawa, tylko 3 godz :) Marek Po 1000 kroć polecam!!! (1) Do Kom Box trafiłem będac już w skrajnej rozpaczy z powodu widma utraty... Bartek
Nie dam złego słowa powiedzieć o chłopcach (1) Naprawili mi laptopa, potem - jestem inwalidą pierwszej grupy - podwieźli mi... Antoni Niezawodność (1) Jestem Mega zadowolony z jakość usług a także podejścia do klienta jaki ten... Mielonek Wow! (1) Super obsługa, krótki czas napraw, rewelacja! klient Miło i szybko (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa,serwis bardzo szybki na 2 dzień już... Jakub Polecam (1) Naprawdę super serwis naprawili mi Nokie kolorpony Rewelacyjna Nokia Lumia 1020 (1) Kupiłem u nich nową Lumie 102 z aparatem 41 Mpx w pazdzierniku 2013 -... Paweł USŁUGI w KOMBOX (1) Juz czwarty raz skorzystalam z tego serwisu.Bardzo dobrzy fachowcy, telefony... teresa super serwis (1) Niedawno zepsuł mi się telefon i w żadnym serwisie nie chcieli mi go... klient1 Polecam (1) Sprawna szybka i miła obsługa, polecam Izabela miło i szybko (1) bardzo miła i profesjonalna obsługa. dzisiaj rzadkość Józef Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejscie. (1) Gniazdo ładowania w tablecie naprawili mi w ciągu jedno dnia. Oprócz tego bez... Julia Nowa jakość! (1) Pełna profesjonalność i otwartość na klienta. Okazuje się że można prowadzić... Andrzej jest ok (1) Serwis jest ok, obsługa miła, realizacja zamówień też profesjonalna. piter Super Serwis, polecam wszystkim !!!!!!! (1) Arcymiła obsługa, pełna kultura, nawet poczęstowali mnie kawą! Ceny można... Zuza Siemiątkowska Nieuczciwi, nieprofesjonalni bezczelni. (1) Miesiąc temu oddałem do naprawy telefon z uszkodzonym slotem karty SIM.... Maciek