Komedia!

Ostatnio czekalem 40 min! Fakt uprzedzono mnie o tym,wiec zdecydowalem sie czekac . Tłumaczono to korkami,brakiem aut i tym podobnymi bajkami,Pani na centrali mówila tak przekonujaco ze uwierzylem,ale jakież bylo moje zdziwienie jak kierowca dojechał i zapytalem co tak dlugo,to powiedzial ze dostal mój adres 9 minut temu,wiec jak mam to rozumiec w firmie jezdzi jedno auto?Firma robi sobie z klientów jaja, dostałem od kierowcy ulotke zeby glosowac na Dajan Taxi-w plebiscycie na najlepsza korporacje w Gdansku,to jakis zart?
Jednotaksówkowa firma,nie polecam -juz nie zadzwonie,wracam do CPH ,bynajmniej maja wiecej aut,i nigdy tyle nie czekalem wiec wole zaplacic wiecej,a dojechac do celu wczesniej niz jutro.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Komedia!

To 9 minut czekałeś o co pretensje?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Poprawiam kierowca twierdził ze dostal adres 9 minut temu a od czasu jak zamawiałem minelo 30 minut! więc ja niewiem jak to działa jak trzeba czekac 30 minut az kierowca dostanie nasz adres, zadne tlumaczenie takiego trybu mnie nie przekonuje, przekreslilem firme dajan
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

o co Ci chodzi człowieku? sam piszesz ze zostałeś poinformowany o czasie oczekiwania z powodu braku aut, wiec komu dyspozytorka miala dac zlecenie? wysłała je dopiero wtedy w danym rejonie pokazała się wolna taksówka .jeżeli wszystkie taksówki są zajęte to tylko jasnowidz bedzie wiedział która pierwsza będzie wolna a nikogo takiego Dajan nie zatrudnia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tlumaczenie conajmniej zabawne,jak Dajan ma 20 taksówek na mieście to nie dziwie sie ze tyle trzeba czekać "wszystkie zajete" przy takim taborze sie nie dziwię .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

lepiej miec 20 aut i wszystkie zajęte niż czekac na zlecenie 4 godz kolego z Neptuna czy Halo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

tylko kolego 57 w Neptunie kurs nie wynosi 9,10 gr tylko 40zl z napiwkiem ponad 9zl :)))))))))))))))))))))))))), nie mowiac o klasie klijenteli............
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

chyba klientowi neptunie taxi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

i właśnie dlatego w dajanie brakuje taksówek jeżeli za kurs który można zapłacić 9,10 u Ciebie trzeba dać 40,0 to nic dziwnego ze normalni ludzie wybierają dajan a Ty dalej czekaj na ,,klientele z klasą" i wypisuj takie bzdury.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja tam jeżdżę AS'em :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

a jaki masz nr w tym Asie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3