Kominek

Znacie kogoś, kto umie instalować i obudowywać kominki? Proszę o namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kominek

Tak ja znam i bardzo polecam, jesli jestes jeszcze zainteresowana daj mi jakies namiary na siebie(adres meilowy) przesle tobie numer telefonu

prosze zadzwonic pod numer 510-049-189 p.arek wlasnie umnie konczy!

P.Tomek 600-588-164 tanio i solidnie u mnie wlasnie skonczyl.

Czy to ten sam Pan Tomek, co zna tanią hurtownię i świetnie układa kafelki??
A tak na marginesie to też szukam kogoś kto podjąłby się podłączenia i zabudowy kominka. Może jakieś namiary ?

Tylko p Tomek!!!!!!!! zrobi wszystko od l.... aż po siedzisko!!!!

TAAAAAAA to chyba zadzwonię:)

prostaki z was i tyle.niech wam robia partacze za grosze, a po miesiacu bedziecie szukac kolejnych fachowcow.powodzenia

ja wykonuje zabudowe z montazem wraz z materialem od 5 tys. Niewiem czy to drogo czy tanio! CZY JESTEM PROSTAKIEM???

Nie wydaje mi się, żeby Ciebie ktoś obrażał,to nie obrażaj nas, tylko zastanów się nad swoimi wpisami. Tutaj ludzie szukają fachowców, a Ty piszesz, że pan Tomek to super kafelkarz w następnym miejscu, że zna ekstra hurtownie i płytki kupi, a później, że jest super specjalistą od kominków, więc się zastanów, od czego to fachowiec. Panie Tomku proszę się tak nie unosić. Rozumiem, że "jest Pan drogi",dlatego nie jest Pan partaczem?? Grunt to zwyzywać swoich ewentualnych zleceniodawców:)BRAWO.

Inne tematy z forum

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (40 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

metalowe schody nierdzewne do piwnicy (3 odpowiedzi)

Witam. Kto moze mi poradzic kogos solidnego z Trojmiasta i okolicy do wykonania schodow stalowych...

Gecco Deweloper (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...