Komis Meble RTV AGD

Komisy

Gdańsk, Marynarki Polskiej 71

Klient - ocena (1) Świetna obsługa niesamowity wybór mebli Klient Katarzyna. - ocena (1) Przemili Państwo, ciekawe rzeczy. Ostatnie chyba miejsce, gdzie można znaleźć... Katarzyna. Mariola - opinia (1) Fajne miejsce, fajny klimat. Duży wybór, piękne obrazy, żyrandole,... Mariola
Klientka - opinia (1) Świetne miejsce i wszystkim moim znajomym je polecam. Sama kupiłam tam połowę... Klientka Jaroslaw - opinia (1) Magiczne miejsce. Przenosimy się w stary świat. Każdy znajdzie coś dla... Jaroslaw Anna - opinia (1) Fajne miejsce, w którym można trafić na perełki. Obsługa przesympatyczna. Anna Super miejsce - polecam (1) Kupiłem w komisie meblowym na Marynarki Polskiej stylizowaną komodę w... Marcin Świetne miejsce - polecam (1) Miejsce godne polecenia, kupiłem kilka rzeczy do mieszkania i jestem super... Tommy miła obsługa,kompetencja i dobra cena, pomoc w załadunku (1) Bardzo ciekawy asortyment mebli i dodatków np lamp kwietników,korzystne... Joanna Świetny (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu krzesła, przemiły pan, bardzo bogata i... xyz