Naprawa dźwięku w iMac (1) szybko, sprawnie i w rozsądnej cenie plus obsługa poza standardowymi... Mario Strona spełniła moje oczekiwania (1) Pan Tomasz zrealizował stronę zgodnie z moimi oczekiwaniami, a przy okazji... Marek Argulewicz Szybko, skutecznie i w przystepnej cenie (1) Błyskawiczna reanimacja komputera w stanie agonalnym. Fachowo, w przystępnej... Sylwia
Budowa strony internetowej (1) Pan Tomek stworzył stronę mojej firmy od podstaw w sposób sprawny i... Michał G. Polecam (1) Znajomość tematu i indywidualne podejscie do Klienta i jego oczekiwań to... Sylwester toshiba (1) Fachowiec mówi konkretnie i przede wszystkim po Polsku, a nie językiem IT... Marcin Odzyskanie plików . (1) Pan Tomek Super fachowiec,zna sie na tym co robi.Odzyskał bardzo ważne... Kasia trafna diagnoza-uszkodzony dysk, ale nie starciłam danych :-) (1) ja niestety uderzyłam w nerwach laptopa i nie działał, nie włączał się. Tomek... Ania B szybko, sprawnie i skutecznie (1) Dzięki Panu Tomaszowi odzyskałam zdjęcia, które utraciłam z mojego komputera.... A. Naprawiony dźwięk w komputerze (1) Po zainstalowaniu Windows 10 przestał działać dźwięk. Pan Tomek naprawił go w... Arti